آریا بانو - شور و شیرین/ سیبزمینیهای مرغوب را برای سرخ کردن انتخاب کنید و قبل از
پوست کندن آن را خوب بشوئید.
سپس
پوست سیبزمینیها را بگیرید و به شکل مورد نظر خرد کنید و در آب سرد قرار دهید تا نشاستهاش جدا شود.
آنگاه سیبزمینیها را در صافی بریزید و روی هولهی آشپزخانه پهن کنید تا رطوبتش گرفته شود.
حالا سیبزمینیها را در
روغن داغ فراوان بریزید، قدری نمک بزنید و صبر کنید تا اندکی برشته شود.
اینک آن را به آرامی هم بزنید ولی مراقب باشید که سیبزمینیها خرد نشوند و به هم نچسبند!
حال سیبزمینیهای سرخکرده را در صافی بریزید تا
روغن اضافیشان گرفته شود.
اگر بخواهید سیبزمینی را به عنوان دورچین غذا زودتر آماده و سرخ کنید؛ میتوانید هنگام پذیرائی یک بار دیگر آن را در کمی
روغن سرخ کنید تا طراوت و تازگی بیشتری پیدا کند.