آریا بانو
اموزش تهیه لازانیا اسپاگتی
پنجشنبه 6 شهريور 1399 - 09:00:04
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 4 نفر
700 گرمی اسپاگتی
گوشت گوساله 400 گرم پخته و ریش شده
گوجه فرنگی 2 عدد نگینی شده
فلفل سبز 4 عدد خرد شده
400 گرم قارچ ورقه شده
ذرت ب دلخواه
فلفل دلمه 1عدد نگینی شده
پنیر پیتزا
سس بشامل
3 ق غ آرد
1 ق غ کره
3 لیوان شیر
نمک و فلفل
سس اسپاگتی
سیر 5 حبه خرد شده
پیاز 1 عدد خرد شده
گوجه 1 عدد رنده شده
2 ق غ رب گوجه
آویشن ، نمک ، فلفل
مراحل
آرد را تفت داده تا از خامی بیوفته سپس کره و آرام آرام شیر را افزوده و منتظر مانده تا ب غلظت سس برسد سپس ادویه زده ، کنار گذاشته..
 پیاز را تفت داده + سیر را اضافه کرده کمی تفت داده سپس گوجه رنده شده را اضافه کرده و اجازه داده تا آب آن کشیده شود و ب رنگ بیاید ، رب را افزوده و تفت داده و آویشن و نمک و فلفل زده و با کمی اب گوشت سس را اندکی رقیق کرده و با اسپاگتی آبکش شده مخلوط کرده..
 کف ظرف را کمی سس بشامل ریخته ، مقداری از اسپاگتی و روی آن قارچ+ذرت+فلفل سبز+فلفل دلمه+ گوجه نگینی + گوشت ریش شده + و پنیر پیتزا ریخته..
در دو قسمت مواد را همینطور لایه لایه ریخته و در روی مواد ، بقیه ی سس بشامل و پنیر پیتزا ریخته..
من الباقی مواد را در آخر روی پنیر گذاشتم و تمام سطح را آویشن پاشیدم..
در فر با دمای 180 ب مدت 20 مین طبخ کرده و روی آن را گریل کرده.. نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/388817/اموزش-تهیه-لازانیا-اسپاگتی
بستن   چاپ