آریا بانو - شور و شیرین/ چی لازم دارم:
عدس خیسانده .......... 350 گرم (یک و یکدوم پیمانه)
پیاز .......... 2 عدد درشت
روغن زیتون ........ 3 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل سیاه ......... به میزان لازم
زیره سبز سائیده .......... 1 قاشق سوپخوری
دارچین سائیده .......... یکدوم قاشق سوپخوری
برنج دانهبلند .......... 225 گرم (یک پیمانه سر پُر)
برگ جعفری برای تزئین ........ به میزان لازم
چطور بپزم:
عدس را درون صافی بریزید تا آبش گرفته شود. بعد آن را در تابه مناسبی بریزید، بهگونهای که تا 5 سانتیمتر روی آن را آب بپوشاند و روی حرارت بگذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد، به مدت
40 دقیقه تا یک
ساعت و نیم صبر کنید تا عدس بپزد. سپس آن را آبکش کنید و کنار بگذارید. حالا یکی از پیازها را خرد و یکی دیگر را ورقهورقه کنید. اینک 15 میلیلیتر (1 قاشق سوپخوری) از
روغن را گرم نمایید و
پیاز خردکرده را در آن تفت دهید. آنگاه، عدس، نمک، فلفل، زیره و دارچین را اضافه کنید. اکنون مقدار
برنج یادشده و به همان اندازه آب را بردارید و به مخلوط عدس بیفزایید. سپس درِ ظرف را بگذارید و به مدت 20 دقیقه صبر کنید تا
برنج و عدس آرامآرام بپزند. حالا
روغن باقیمانده را در تابه گرم نمایید و پیازهای ورقهکرده را در آن سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند. اینک عدسپلوی آماده را در ظرف
زیبایی بکشید و با حلقههای
پیاز و جعفری بیارایید.
http://www.banounews.ir/fa/News/388171/غذای-ملل--ناهار-امروز-ما-عدس-پلوی-مصری-است