آریا بانو
غذای ملل/ همبرگر بوقلمون خانگی و مقوی
چهارشنبه 5 شهریور 1399 - 8:46:25 AM
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
گوشت بوقلمون (چرخ کرده نیمه پخته) - 560 گرم
 نان تست - یک عدد
 روغن زیتون فرابکر - یک و یک دوم قاشق چای خوری
 برگ جعفری تازه (ریز خردشده) - یک چهارم پیمانه
 پیاز (ریز خردشده) - 2 قاشق غذاخوری
 تخم مرغ - یک عدد
 پاپریکا - یک و یک دوم قاشق چای‌خوری
 زیره (پودرشده) - سه چهارم قاشق چای خوری
 پودر سیر - یک دوم قاشق چای‌خوری
 فلفل قرمز (پودرشده) - یک چهارم قاشق چای‌خوری
 نمک - یک دوم قاشق چای‌خوری
فلفل سیاه (پودرشده) - به مقدار لازم
 روغن - به مقدار لازم
 نان همبرگر- 10 عدد
 برگ کاهو- به مقدار لازم
 گوجه فرنگی (خردشده) - برای سرو
خیارشور - برای سرو
مواد لازم سس:
 سس مایونز - یک دوم پیمانه
 برگ ریحان تازه (ریز خردشده) -
2 قاشق سوپ خوری
 برگ جعفری (تازه) - یک قاشق سوپ خوری
 آب لیمو - یک قاشق سوپ خوری
 پوست رنده شده لیمو – کمی
چطور بپزم:
1- ابتدا قسمت های سفت دور نان تست را جدا کنید و روی آن روغن زیتون بریزید تا کاملا خیس بخورد. سپس نان را به ابعاد کوچک برش بزنید و در ظرف مناسبی با گوشت بوقلمون چرخ کرده، برگ جعفری ریز خردشده، پیاز ریز خردشده، تخم مرغ، پاپریکا، زیره، پودر سیر، فلفل قرمز پودرشده، نمک و فلفل سیاه پودرشده قرار دهید و به خوبی با چنگال یا دست مخلوط کنید.
2- پس از این‌که مواد را به خوبی مخلوط کردید، گلوله هایی از مواد جدا و کف دست خود کمی پهن کنید.
3- برای تهیه سس، تمام مواد را در ظرف مناسبی با هم به خوبی مخلوط کنید تا یکدست شود.
4- همبرگرها را گریل کنید تا کاملا بپزند. همچنین می توانید آن‌ها را در روغن مایع سرخ و در صورت تمایل نان ها را نیز گریل کنید. برای سرو همبرگرها را درون نان ها قرار دهید و ساندویچ ها را با گوجه، کاهو و خیارشور پرکنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/387934/غذای-ملل--همبرگر-بوقلمون-خانگی-و-مقوی
بستن   چاپ