آریا بانو
فوت آشپزی/ روش گرفتن شوری ماهی دودی
سه شنبه 4 شهريور 1399 - 16:53:18
آریا بانو - شور و شیرین/ ماهی دودی را روی شعله‌ی اجاق‌گاز بگیرید تا گرم شود. آن‌گاه به‌راحتی پوستش را بکنید.
حالا ماهی را به اندازه‌ی دلخواه خرد کنید و دست‌کم 10 ساعت در آب سرد نگه دارید.
در این میان گاهی آب را عوض کنید تا شوری ماهی گرفته شود.
سپس تکه‌ای از ماهی را در بشقاب مناسبی قرار دهید و روی چلو که دم گذاشته‌اید، بگذارید تا ماهی، با بخار چلو بپزد.
اکنون تیغ‌های ماهی را بگیرید و همراه با چلو یا غذا‌های شمالی مانند باقلا‌قاتق، میرزاقاسمی و غیره میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/387562/فوت-آشپزی--روش-گرفتن-شوری-ماهی-دودی
بستن   چاپ