آریا بانو
روش تهیه پتاژ قارچ خامه‌ای مجلسی
پنجشنبه 30 مرداد 1399 - 13:38:18
آریا بانو - باشگاه خبرنگاران / پتاژ قارچ نوعی سوپ فرانسوی محبوب است که به‌دلیل بافت نرمش طرفداران زیادی دارد. در این سوپ همه مواد کاملا باهم میکس شده و شکل حریره به‌ خود می‌گیرد.
تاریخچه تهیه این سوپ به قرون وسطی در فرانسه می‌رسد و رفته رفته وارد کشور‌های دیگر شد، این سوپ معمولا به‌عنوان یک پیش غذا سرو می‌شد.
چی لازم داریم:
- روغن زیتون سه تا چهارم قاشق غذاخوری
- پیاز متوسط یک عدد
- سیر سه حبه
- قارچ 600 گرم
- نمک دانه درشت به مقدار لازم
- پودر فلفل سیاه یک دوم قاشق چای‌خوری
- آب یک لیتر
- خامه 100 گرم
- جعفری خشک یک قاشق غذاخوری
- مخمر تغذیه‌ای یک قاشق غذاخوری سرپر
- جوز هندی یک دوم قاشق غذاخوری
- پودر فلفل چیلی به مقدار لازم
-چجوری درست کنیم:
یک قابلمه عمیق و مناسب را انتخاب کرده، روی شعله قرار دهید و تکه‌های خرد شده پیاز و سیر را به همراه روغن زیتون داخل آن بریزید. به مدت 10 دقیقه تفت بدهید تا مواد کاملا نرم و شیشه‌ای شوند.
- قارچ‌ها تمیز کنید و سپس برش دهید، حالا آن‌ها را با نمک، جعفری و فلفل به قابمله اضافه کنید و برای 10 دقیقه با یکدیگر سرخ کنید.
- در این مرحله از پخت پتاژ قارچ، آب، خامه، مخمر و جوز هندی را به مواد روی گاز اضافه کنید. شعله را بسیار کم کنید و در قابلمه را ببندید، اجازه دهید که مواد به مدت 45 دقیقه خیلی ریز جوش بخورند.
- وقتی همه مواد به غلظت کافی رسیدند، آن‌ها را با گوشت‌کوب برقی ترکیب کنید تا پتاژی صاف و یکدست داشته باشید. در نهایت به میزان دلخواه‌تان پودر فلفل چیلی روی پتاژ بریزید، سپس با چند قطره آب‌لیمو تازگی را به غذا اضافه کنید و حالا می‌توانید آن را سرو کنید.
نکات لازم در تهیه پتاژ قارچ خامه‌ای و مجلسی
- اگر رژیمی گیاهی ندارید می‌توانید به‌جای آب از آب‌گوشت یا مرغ استفاده کنید.
- عصاره فشرده و آماده گوشت، مرغ و سبزیجات می‌تواند پتاژ شما را خوش‌طعم‌تر کند.
- در صورت تمایل می‌توانید مقداری پنیر پارمسان به دستور اضافه کنید.
- طرز تهیه سوپ پیاز فرانسوی و سوپ هویج خامه‌ای را هم بخوانید و حتما آن‌ها را هم امتحان کنید.
منبع: تبیان
انتهای پیام/

http://www.banounews.ir/fa/News/383494/روش-تهیه-پتاژ-قارچ-خامه‌ای-مجلسی
بستن   چاپ