آریا بانو
آموزش غذای سنتی گیلانی با زبان اصلی
سه شنبه 28 مرداد 1399 - 17:15:44
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / در این ویدئو با طرز تهیه آشکِنو تره یا چوواش تره آشنا می شوید.
محلی ها در اینجا به این سبزی که به صورت خودرو در فصل بهار و تابستان سبز میشه چوواش میگن، در شرق تر و مازندران با نام آشکنو میشناسند، ماده اصلی چوواش تره همین سبزی محلیه.
حاج بانو به همراه مهربان خانم در روستای زیبای نرگس لات منطقه سیاهکل گیلان این غذای خوش مزه رو درست کردند.
.سبزی محلی چوواش، برنج، تخم مرغ، سیر، رب انار و نمک و فلفل سیاه و زردچوبه مواد اصلی این خورش خوشمزه است.
* برگرفته از صفحه اینستاگرام «دور نیست»

http://www.banounews.ir/fa/News/382257/آموزش-غذای-سنتی-گیلانی-با-زبان-اصلی
بستن   چاپ