آریا بانو
طرز تهیه ترشی غوره انگور خانگی؛ خوشمزه و چربی زدا
شنبه 25 مرداد 1399 - 23:16:21
آریا بانو - ستاره / اسم ترشی غوره را شاید کمتر شنیده باشید اما حالا که فصل غوره است بهتر است آن را درست کنید و امتحان کنید. بدون شک از طعم ترش آن خوشتان می‌آید و طرفدار آن می‌شوید. مخصوصا که غوره فواید زیادی دارد و برای افراد مبتلا به چربی خون مثل آب روی آتش است و در کنار سالاد به عنوان چربی سوز قوی عمل می‌کند. این ترشی خوشمزه تقویت کننده کبد است و یک ضد عفونی کننده قوی و طبیعی برای بدن . با هم طرز تهیه این ترشی را می‌خوانیم.
مواد لازم برای تهیه ترشی غوره خوشمزه
غوره 500 گرم
سرکه (سفید)500 گرم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه مرحله به مرحله ترشی غوره خانگی
برای تهیه این ترشی در منزل غوره‌ها را با مواد ضدعفونی کننده سبزیجات خوب بشویید و آبکش کنید. سپس دم غوره‌ها را جدا کنید.
ظرف مناسبی برای نگه داشتن ترشیتان انتخاب کنید و آن را خوب خشک کنید. توجه کنید اگر ظرفتان خیس باشد باعث خرابی ترشی می‌شود.
نکته: بهترین ظرف برای نگه داشتن ترشی ظروف شیشه‌ای هستند اما اگر به ظرف شیشه‌ای دسترسی ندارید از ظروف پلاستیکی هم می‌توانید استفاده کنید.
غوره‌ها را داخل ظرف شیشه‌ای می‌ریزیم و نمک و سرکه سفید را روی آن ریخته و در شیشه را می‌بندیم.
در ظرف را خوب ببندید و آن را به مدت حداقل 10 روز در محیطی به دور از نور مستقیم خورشید نگه دارید. ترشی شما بعد از 10 روز قابل استفاده است.

آریا بانو

نکات و ترفندهای تهیه ترشی غوره
برای نگهداری انواع ترشیجات بهتر است از ظروف پلاستیکی استفاده نکنید و به جای آن از ظروف شیشه‌ای استفاده کنید، زیرا ظروف پلاستیکی در دراز مدت باعث تولید مواد سمی و مضری می‌شود.
در تهیه این ترشی می‌توانید به جای سرکه سفید از آب خود غوره استفاده کنید تا طعم ترشی خوشمزه‌تر و لذیذتر شود؛ البته این نوع ترشی "غوره غوره" نام دارد.
برای جلوگیری از کپک زدن غوره ترشی می‌توانید شیشه ترشی را داخل آبجوش بجوشانید تا به خوبی ضدعفونی شود. 
 دقت کنید که سرکه روی غوره‌ها را کاملا بپوشاند تا ترشی کپک نزند.
برای جلوگیری از کپک زدن ترشی حتما دقت کنید که غوره‌هایتان پس از شست و شو کاملا خشک باشند و دم آن‌ها گرفته شده باشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/379801/طرز-تهیه-ترشی-غوره-انگور-خانگی؛-خوشمزه-و-چربی-زدا
بستن   چاپ