آریا بانو
تنظیم کلسترول و فشار خون با «کرفس»!
شنبه 25 مرداد 1399 - 15:25:25
آریا بانو - مجله دلتا / کرفس حاوی گیامغذی‌ها، ویتامین‌ها و مواد معدنی مفیدی است که خواص بسیاری دارند. 

آریا بانو


خواص کرفس برای سلامت بدن
کرفس و کاهش وزن
یک عدد ساقه کرفس حاوی 10 کالری و یک فنجان کرفس خرد شده حاوی 16 کالری است. کرفس حاوی فیبرهای غذایی است که با جذب آب در دستگاه گوارش، به کاهش اشتها کمک می‌کند.
خواص ضد التهابی کرفس
کرفس سرشار از آنتی اکسیدان‌ های گیامغذی است که خواص ضد التهابی دارند.
کرفس و خاصیت آبرسانی
کرفس حاوی 95 درصد آب است که می‌تواند به افزایش سطح مایعات در بدن کمک کند.
رفع سوزش معده با کرفس
پایین بودن میزان اسیدیته کرفس به کاهش علائم سوزش و رفلاکس معده کمک می‌کند.
خواص کرفس برای کلسترول و فشار خون
فتالید موجود در کرفس می‌تواند به کاهش سطح کلسترول و فشار خون کمک کند. فتالید با کاهش هورمون‌ استرس در خون به گشاد شدن رگ‌های خونی و بهبود جریان خون در بدن کمک می‌کند.
بهبود گوارش و هضم با کرفس
فیبر موجود در کرفس می‌تواند در بهبود حرکات روده و در نتیجه کاهش یبوست موثر باشد. یک فنجان کرفس حدود 6 درصد از فیبر روزانه شما را تأمین می‌کند.
کرفس و بهبود دیواره معده
برخی تحقیقات نشان داده‌اند که آنتی اکسیدان‌های موجود در کرفس می‌تواند به بهبود دیواره معده و کاهش احتمال ابتلا به زخم معده و ورم معده (گاستریت) نیز کمک کند.
کرفس و سرطان
برخی شواهد نشان می‌دهد که مصرف کرفس ممکن است احتمال ابتلا به سرطان‌های لوزالمعده، سینه، ریه، تخمدان، کبد و پروستات را کاهش دهد.

آریا بانو


نورون زایی کرفس و تقویت حافظه
اپی ژنین موجود در کرفس می‌تواند به تکثیر سلول‌های عصبی و بهبود توانایی یادگیری و حافظه کمک کند.
عوارض مصرف بیش از اندازه کرفس
سوء تغذیه (به علت پایین بودن کالری کرفس)
مشکلات گوارشی از قبیل نفخ، باد معده و اسهال
گواتر(به ویژه مصرف بیش از اندازه کرفس پخته نشده)
خواص آب کرفس برای سلامت بدن
افزایش آبرسانی
پایین بودن میزان قند و شکر آن (جایگزینی مناسب برای نوشیدنی‌های قندی)
داشتن خواص ضد التهابی
کمک به بهبود چین و چروک پوست
کمک به کاهش وزن
کنترل فشار خون و کاهش کلسترول و در نتیجه کمک به سلامت قلب و عروق
بهبود و تسکین یبوست و اختلالات گوارشی
کاهش آسیب‌های کبدی
به علاوه، آب کرفس سرشار از مواد مغذی دیگری همچون روی، مس، فولات، بیوتین و دیگر ویتامین‌های گروه B نیز است.

آریا بانو

عوارض مصرف بیش از اندازه آب کرفس
افزایش نمک و سدیم بدن
بروز بثورات و حساسیت به نور
آسیب به کلیه‌ها
کلام آخر
برخلاف برخی سبزیجات، کرفس در صورت بخارپز شدن، بیشتر مواد مغذی خود را حفظ خواهد کرد. توصیه می‌شود پس از خریدن کرفس، آن را طی پنج تا هفت روز مصرف کنید، زیرا پس از هفت روز، میزان قابل توجهی از آنتی اکسیدان‌های موجود در کرفس از بین می‌رود. به علاوه، توجه داشته باشید که برگ‌های کرفس را دور نریزید، زیرا حاوی کلسیم، پتاسیم و ویتامین C است.

http://www.banounews.ir/fa/News/379417/تنظیم-کلسترول-و-فشار-خون-با-«کرفس»!
بستن   چاپ