آریا بانو
روش تهیه تورتیلای فیله سوخاری
جمعه 24 مرداد 1399 - 15:48:01
آریا بانو - برترین ها / دراین مطلب قصد داریم روش تهیه یک تورتیلای خوشمزه با فیله مرغ را یاد بگیریم. با ما همراه باشید.
چی لازم داریم:
فیله مرغ: 2 عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
پاپریکا: 2 قاشق چای خوری
کورن فلکس (پودر شده): 3 پیمانه
تخم مرغ (کمی زده شده): 2 عدد
نان تورتیا: 4 عدد
گوجه فرنگی: 2 عدد
برگ کاهو: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
برای سس چی لازم داریم:
ماست یونانی: 200 میلی لیتر
آب لیمو سنگی: 3 قاشق سوپ خوری
سیر (له شده): 3 الی 4 حبه
پیازچه (ریز خرد شده): یک عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
چجوری بپزیم:
1. فیله‌های را به ابعاد کوچک‌تر برش دهید. روی آن‌ها نمک، فلفل سیاه و پاپریکا بپاشید. تکه‌های مرغ را ابتدا در تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و سپس در کورن فلکس پودر شده بغلتانید.
2. آن‌ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. نان‌های تورتیا را گرم کنید و وسط آن‌ها برگ کاهو قرار دهید. سپس فیله مرغ سوخاری و گوجه فرنگی خرد شده اضافه کنید. سس را روی مواد بریزید و نان را بپیچید و سرو کنید.
چجوری سس درست کنیم:
ماست و آبلیمو را در ظرف مناسبی بریزید و سیر له شده را به آن بیفزایید. پیازچه را ریز خرد کرده و اضافه کنید. مواد را با هم مخلوط کرده، نمک و فلفل بزنید. سس را تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/378676/روش-تهیه-تورتیلای-فیله-سوخاری
بستن   چاپ