آریا بانو - باشگاه خبرنگاران /
شیرینی ساق
عروس دستور پختی بسیار آسان و کم هزینه دارد. با صرف زمان و انرژی بسیار کمی، بهترین نتیجه را به دست میآورید. در ادامه با ما همراه باشید تا یکی از شیرینیهای نوروزی را به شما آموزش دهیم.
چی لازم داریم:
1 آرد 1 کیلو الک شده
2 پودرقند 6 قاشق غذا خوری سرپر
3 وانیل 1 قاشق چای خوری
4 گردو نگینی خرد شده به مقدارلازم
5 پودر هل 1/2 قاشق چای خوری
6
روغن جامد 500 گرم
چجوری درست کنیم:
کره و
روغن را با همزن کمی میزنیم تا باز شود.
سپس پودر قند و اصافه میکنیم و آنقدر میزنیم تا خوب مخلوط بشن.
همزن رو خاموش کرده.
وانیل و هل رو اضافه میکنیم.
نصف آرد رو اضافه کرده با لیسک هم میزنیم.
بقیه آرد رو. کم کم اضافه میکنیم تا جاییکه بدست نچسبه.
خمیر رو تو نایلون فریزر پهن مب کنیم میزارم تو یخچال دو
ساعت استراحت کنه.
توپکهای کوچیک از خمیر برمی داریم با دست صافش میکنیم و وسطش 1 تیکه گردو میذاریم بعد خمیرو دور گردو میپیچیم به حالت بیضی و تو سینی فر میچینیم.
درجه فر 170 بمدت 15 تا 20 دقیقه.
بعد از پختش ساق عروسو تو پودر قند میغلتونیم.
اگر خمیر شله و بدست میچسبه کمی آرد اضافه میکنیم.