آریا بانو - تبیان / یکی از روشهای درست کردن مرغ، به صورت زغالی میباشد. پیشنهاد میکنیم اگر از روشهای قدیمی برای تهیه مرغ خسته شده اید، این روش را حتما امتحان کنید.
مرغ زغالی، یکی از غذاهای پرطرفدار میباشد که برای تهیه آن از یک تکه زغال استفاده میشود. بو و طعم دودی این غذا فوق العاده است. در ادامه طرز تهیه این غذا را بیان میکنیم.
چی لازم داریم:
گوشت سینهمرغ نیم کیلو
گشنیز و نعنا 200 گرم
مایونز دو قاشق غذا خوری
ماست دو قاشق غذاخوری
روغن مایع به مقدار نیاز
سیر یک حبه
سرکه دو قاشق
فلفل سبز تند یک تا دو عدد
زغال یک تکه
چجوری بپزیم:
ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید.
روغن را داغ کنید و فلفل و سیر ریز شده را در آن کمی تفت دهید، مرغ را به تکههای مربع شکل خرد کرده و در
روغن ریخته، همراه مواد تفت دهید. در ظرفی ماست، سرکه، مایونز، گشنیز و نعنای ساطوری شده را مخلوط کرده، در این هنگام روی حرارت متوسط، مرغ را سرخ کنید تا
روغن بیاندازد و در واقع مغز پخت شود.
برای گرفتن طعم دود و خوشمزهتر شدن این مرغ، دو سه قطره از
روغن مرغ را روی ذغالها بریزید و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه دهید مرغها حسابی دودی و زغالی شوند. درب ظرف رو تا 15 دقیقه بعد بر ندارید، زمان بدهید تا مرغها مزه دود را به خودشان بگیرند.
سس آماده شده را روی مرغ بریزید و با هم مخلوط کنید. سپس تکه زغالی را روی حرارت سرخ کنید. روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و وسط ماهی تابه بگذارید.
یک یا دو تکه زغال را روی حرارت داغ کنید و بعد از اینکه سرخ شد آن را روی فویل نعلبکی قرار دهید.
برای گرفتن طعم دود و خوشمزهتر شدن این مرغ، دو سه قطره از
روغن مرغ را روی ذغالها بریزید و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه دهید مرغها حسابی دودی و زغالی شوند. درب ظرف رو تا 15 دقیقه بعد بر ندارید، زمان بدهید تا مرغها مزه دود را به خودشان بگیرند.
نکات مهم:
در این مرغ میتوان همراه سس آب و مقداری زعفران هم اضافه کرد.
مقدار سس مایونز و آب، به تعداد مرغها بستگی دارد و هر چه مرغ بیشتر باشد، سس و آب آن هم باید بیشتر باشد.
این غذای خوشمزه را میتوانید با بلدرچین و کبک هم تهیه کنید.