آریا بانو - ایرنا / الان بهترین فصل صید میگو است و می توانید با
خرید میگوهای تازه، بهترین میگوپلو را درست کنید و خوردن آن لذت ببرید.
چی لازم داریم:
سبزی پلو: 100 گرم میگوی ریز: نیم کیلو پیاز: یک عدد ادویهها: زردچوبه، نمک، فلفل، پودر لیمو و فلفل زعفران: به مقدار لازم لیمو ترش: به مقدار لازم برنج: 3 پیمانه چجوری درست کنیم:
1. ابتدا
پیاز را نگینی خرد و سپس سرخ کنید. وقتی طلاییرنگ شد ادویهها را اضافه کنید. وقتی خوب تفت دادید سپس میگوها را اضافه کنید.
2. در ادامه مقداری لیموترش به میگو اضافه کنید و اجازه دهید تا میگو با آب خودش بپزد.
3. در صورت دلخواه میتوانید مقداری رب گوجه فرنگی یا رب انار و نارنج به میگو اضافه کنید.
4. وقتی میگو کامل پخت،
سبزی پلو را به مخلوط اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا
روغن بیندازد.
5. سپس مخلوط را لا به لای
برنج با زعفران دم کنید.