آریا بانو
طرز تهیه اسکمو زغال اخته ؛ بستنی یخی خوشمزه گیلانی
جمعه 24 مرداد 1399 - 12:51:05
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

روزیاتو / تا کنون نام «اسکمو» به گوشتان خورده است؟ اسکمو یک بستنی یخی گیلانی است که با میوه‌های تابستانی و اغلب با میوه‌های ترش همچون آلبالو، آلو یا زغال اخته تهیه می‌شود و گاز زدن آن در روزهای داغ تابستان بسیار دلچسب و هیجان‌انگیز است.
استان گیلان و به ویژه رشت از جمله زیباترین و باصفاترین مناطق ایرانِ دوست‌داشتنی هستند. میدان شهرداری رشت با معماری زیبای ساختمان شهرداری، کبوترها و گاری‌های چای و جگر و کباب یکی از جالب‌ترین مکان‌ها برای شکم‌گردی بشمار می‌رود.
شاید بد نباشد بدانید رشت را پایتخت غذای ایران لقب داده‌اند. این شهر در سال 1394 خورشیدی از سوی یونسکو به عنوان «شهر خلاق خوراک شناسی» انتخاب و در فهرست شبکه شهر‌های خلاق این سازمان ثبت شد. علت معرفی شهر رشت به عنوان شهر خلاق خوراک شناسی، وجود 220 خوراکی محلی، تنوع خوراک و فرآورده‌های غذایی محلی، فرآیند سلامت محور تولید غذای محلی از مزرعه تا سفره است.
در میان کافه‌ها و رستوران‌های متنوعی که در رشت وجود دارد، آبمیوه‌فروشی‌هایی هم هستند که بستنی یخی مخصوص گیلان یعنی اسکمو عرضه می‌کنند.
برای آشنایی با طرز تهیه این بستنی یخی از شما دعوت می‌کنیم ویدئوی زیر که تیم آموزشی روزیاتو تهیه کرده را تماشا کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/378545/طرز-تهیه-اسکمو-زغال-اخته-؛-بستنی-یخی-خوشمزه-گیلانی
بستن   چاپ