آریا بانو
شینسل مرغ اسپایسی
پنجشنبه 23 مرداد 1399 - 09:38:26
آریا بانو - کوکپد / اینم یه غذای قرمز خوشگل و خوشمزه البته پودر سوخاری اسپایسی یه کم تنده ها گفته باشم ولی خیلی شینسل ها رو خاص و لذیذ میکنه
مواد لازم
 فیله مرغ (سینه مرغ) به میزان لازم
2 پیمانه پودر اسپایسی :
2 عدد تخممرغ :
1 پیمانه آرد سفید :
نمک و فلفل : به میزان لازم
2 قاشق غذاخوری زعفران غلیظ شده :
مراحل
فیله های مرغ(میتونید از سینه مرغ هم استفاده کنید) رو شسته بعد با بیفتک کوب کل سطح فیله ها رو میکوبیم تا تمام قسمتها به یه اندازه صاف بشه حالا فیله های مرغ رو در مخلوط نمک و زعفران و فلفل به مدت نیم ساعت مزه دار کردم
سپس در ظرفی 2 عدد تخم مرغ رو هم زده و فیله ها رو اول داخل تخم مرغ بعد آرد سفید و دوباره تخم مرغ و سپس پودر اسپایسی مزه تند و خوشمزه ای داره میغلتونم و حالا به مدت 1 ساعت داخل یخچال قرار میدم و سپس از یخچال خارج کرده و در تابه سرخ کنید. 
نکته (حتما اجازه بدید یک طرف شینسل هاتون سرخ بشه بعد برش گردونید.

http://www.banounews.ir/fa/News/377934/شینسل-مرغ-اسپایسی
بستن   چاپ