آریا بانو - بیتوته / چی لازم دارم:
ماهی قزل آلا کامل 1 عدد
پودر سوخاری 1 پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
زعفران آبکرده به مقدار لازم
پیاز 1 عدد
پودر سیر به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم
چطور بپزم:
برای پخت ماهی قزل آلا سوخاری، ابتدا ماهی را بشویید و استخوان وسط آن را جدا کنید به
صورتی که ماهی کامل باز شود و روی آن نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و زعفران آب کرده بپاشید،
پیاز را به
صورتی خلالی یا نگینی درشت خرد کنید و زیر و روی ماهی قرار بدهید. از این موادها حتما داخل شکم ماهی قرار بدهید، اجازه بدهید ماهی به این صورت باقی بماند.
برای اینکه ماهی سوخاری تر و زودتر پخته شود شکم آن را باز کنید و سپس آن را داخل مخلوط آرد سوخاری و زردچوبه قرار بدهید به
صورتی که آرد سوخاری داخل و خارج ماهی را بپوشاند.
و بعد از آن
روغن را داخل تابه بریزید و اجازه بدهید داغ شود و بعد ماهی را که داخل آرد سوخاری زدید داخل
روغن داغ سرخ کنید. البته ماهی را به صورت درسته و باز شده داخل آرد سفید و تخم مرغ و بعد آرد سوخاری قرار بدهید و بعد سرخ کنید.
نکاتی برای تهیه ماهی سوخاری :
برای سرخ کردن ماهی ابتدا از سمت
پوست آن را داخل
روغن داغ قرار بدهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/377169/ناهار--ماهی-قزل-با-پودر-سوخاری-برای-تازه-عروس-ها