آریا بانو
غذای اصلی/ کوفته‌ای متفاوت و خوشمزه با طهم قارچ
سه شنبه 21 مرداد 1399 - 17:21:07
آریا بانو - بیست ستون / چی لازم دارم:
گوشت مخلوط گوساله و گوسفند : 300 گرم
برنج : 1 و نیم لیوان
سبزی (جعفری ، تره و شوید) : 2 لیوان
پیاز خرد شده : 1 عدد
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : 1 عدد
قارچ خرد شده : 300 گرم
زردچوبه : 1 قاشق غذاخوری
تخم گشنیز پودر شده : 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل : به میزان لازم
مواد لازم داخل کوفته :
قارچ خرد شده و سرخ شده : 2 قاشق غذاخوری
سیر داغ : 1 قاشق غذاخوری
پیاز داغ : 1 قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
برنج را همراه با آب، نمک و 1 قاشق چای خوری زردچوبه بپزید تا زمانی که آب ان تبخیر شود. اجازه دهید برنج خنک شود. در ماهی تابه روغن بریزید و پیاز را سرخ کنید و بقیه زردچوبه را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و نمک و فلفل را اضافه کنید و سرخ کنید. سپس 6 لیوان آب اضافه کنید تا به جوش آید و بتوانید کوفته ها در این آب بپزید. در کاسه ی بزرگی برنج، گوشت، قارچ، سبزی، تخم گشنیز، تخم مرغ، نمک و فلفل را بریزید و با دست ورز دهید. در ظرف دیگری مواد داخل کوفته یعنی پیاز داغ، سیرداغ و قارچ سرخ شده را مخلوط کنید. مایع گوشتی را به قسمت های مساوی تقسیم کنید و به شکل توپ در آورید و میان آن را 1-2 قاشق غذاخوری از مواد داخل کوفته بریزید و گرد کنید. کوفته ها را به آرامی درون مخلوط آب، رب و پیاز داغ بیاندازید و حرارت را کم کنید. بعد از چند دقیقه کوفته ها را در آب بغلتانید تا به سس آغشته شود. یک ساعت و نیم طول می کشد تا کوفته ها پخته شود. پس از آن کوفته قارچ آماده سرو است.
اگر قارچ را با آب لیمو تفت دهید کوفته خوشمزه تری خواهید داشت.
هنگام پخت کوفته ها درب قابلمه را نبندید زیرا با این کار کوفته ها وا می رود.
اگر مواد کوفته را خوب ورز دهید وا نخواهد رفت.

http://www.banounews.ir/fa/News/376661/غذای-اصلی--کوفته‌ای-متفاوت-و-خوشمزه-با-طهم-قارچ
بستن   چاپ