آریا بانو
چطور خورشت قیمه مجلسی درست کنیم؟
سه شنبه 21 مرداد 1399 - 00:02:52
آریا بانو - ایرنا / این گزارش را مو به مو بخوانید و اجرا کنید؛ قطعا از طعمی که می‌سازید پشیمان نمی‌شوید و لذت می‌برید.
مواد لازم:
گوشت خورشتی: 6 تکه
پیاز: یک عدد
لپه: 2 پیمانه
زردچوبه، فلفل و نمک: به مقدار لازم
رب:3 تا 4 قاشق غذاخوری
لیمو عمانی: 3 عدد
سیب زمینی خلالک به مقدار دلخواه
زعفران دم کرده: 3 قاشق چای‌خوری
پودر دارچین: یک قاشق چای‌خوری
هل: دو عدد
پودر گل سرخ: به مقدار کم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا پیاز را تفت می‌دهیم و وقتی طلایی شد گوشت را با زردچوبه و فلفل تفت می‌دهیم تا زمانی که گوشت سفید شود.
2. سپس مقداری آب به گوشت اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم تا آرام بپزد.
3. لپه را که از قبل خیس کرده بودیم خالی کرده و می‌گذاریم در ظرف دیگری بپزد.
4. وقتی لپه و گوشت به صورت جداگانه پخته شد، آب لپه را دور می‌ریزیم و لپه را به گوشت اضافه می‌کنیم.
5. رب و لیمو عمانی را به آن اضافه کرده و مقداری نمک می‌زنیم و اجازه می‌دهیم آرام بپزد.
6. سپس دارچین، زعفران، هل و پودر گل سرخ را اضافه می‌کنیم و وقتی خورشت روغن انداخت و لیمو عمانی‌ها نرم شدند، قیمه آماده است.
7. سیب زمینی‌ها را هم خلالی و سرخ کنید یا از چیپس خلالی استفاده کنید.
فوت و فن‌ها:
- لیمو عمانی را از قبل در آب جوش قرار دهید و چند سوراخ در آن ایجاد کنید تا تلخی آن گرفته شود.
- رنگ خوب خورشت یکی از نکات مهم است. می‌توانید رب را قبل از اضافه کردن با کمی روغن تفت دهید تا رنگ بهتری داشته باشد.
- لپه را حتما از یک روز قبل خیس کنید تا هم سریع‌تر پخته شود و هم نفخ آن گرفته شود.
- هرچه پیازداغ بیشتر باشد قیمه خوشمزه‌تر خواهد شد (البته زیاده‌روی نکنید)
- دارچین می‌تواند طعم بسیار خوبی را به قیمه بدهد، از دارچین غافل نشوید و این ادویه یا یک ساعت قبل از طبخ هم به خورشت اضافه کنید.
- گوشت را با پیاز و ادویه به خوبی تفت دهد تا طعم گوشت در غذا غالب نشود.
- توجه داشته باشید که خورشت قیمه برای جا افتادن حتما باید حداقل 4 ساعت با دمای پایین روی شعله باشد.
 - اضافه کردن زعفران در ساعات آخر طبخ می‌تواند طعم متفاوتی را به خورشت بدهد.

http://www.banounews.ir/fa/News/376092/چطور-خورشت-قیمه-مجلسی-درست-کنیم؟
بستن   چاپ