آریا بانو
غذای ملل/ دستور فوق العاده لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا
دوشنبه 20 مرداد 1399 - 10:38:31 AM
آریا بانو - نمناک / لازانیا سبزیجات با سس ریکوتا غذای رژیمی بسیار لذیذ و خوشمزه می باشد که با یکبار امتحان آن از طرفداران این غذا خواهید شد.
چی لازم دارم:
 لازانیا :یک بسته
پیاز قرمز :1/2 پیاز
کلم بروکلی :به میزان لازم
کدو سبزخرد شده :یک عدد
قارچ دکمه ای :250 گرم
فلفل دلمه ای نارنجی، قرمز یا زرد خرد شده : 2 الی 3 عدد
هویج خرد شده : یک عدد
سیر : 6 عدد
روغن زیتون : به مقدار لازم
نمک دریا و فلفل سیاه : به میزان لازم
ریحان و پونه خشک : به مقدار لازم
مواد لازم برای سس ریکوتا:
 پنیر کورد : 300 گرم
پنیر موتزارلا رنده شده : 3-4 قاشق غذاخوری
پنیر پارمسان رنده شده :3-4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ : یک عدد
نمک دریا و فلفل : به میزان لازم
پونه خشک و ریحان خشک یا تازه : به میزان لازم
جوز هندی : نصف قاشق چایخوری
چطور بپزم:
ابتدا فر را با دمای 400 درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.بعد کف سینی فر را با کاغذ فویل بپوشانید و روی آن را با کمی روغن زیتون چرب کنید.سپس قارچ اسلایس شده را به همراه پیازخرد شده ، فلفل دلمه ای ، کلم بروکلی ،هویج و کدو سبز به ترتیب داخل سینی میچنیم و روی آنها کمی نمک ، فلفل ،ریحان و پونه خشک می پاشیم و به مدت 20 دقیقه داخل فر گرم شده قرار میدهیم تا بپزند.
در فاصله پختن سبزیجات در فر سس ریکوتا را هم آماده کنید.
برای درست کردن این سس باید در یک کاسه تخم مرغ را بشکونید و به همراه 4 قاشق غذاخوری پنیر موزارلا رنده شده ، 4 قاشق پنیر پارمسان ، و مقدار 300 گرم پنیر کورد به همراه جوز هندی و کمی نمک ، فلفل و پونه خشک و ریحان مخلوط کنید تا کاملا به خورد هم بروند.
لازانیا را هم طبق دستور روی جعبه اش داخل آب جوش میریزیم و بعد از چند دقیقه آبکشی میکنیم .بعد از اینکه سبزیجات در فر پخته شدند .آنها را از فر خارج کنید و دمای فر را به 350 درجه سانتی گراد برسانید و کف یک ظرف پیرکس یا شیشه ای مخصوص فر کمی روغن بمالید و کمی از سس مارینارا در کف ظرف بریزید و سپس یک ردیف از لازانیا را روی آن بچینید.
روی لازانیا هم از سس درست شده ریکوتا بمالید و بعد مقداری از سبزیجات پخته شده را روی سس بریزید و این لایه ها را به همین ترتیب ادامه دهید. در لایه آخر که با لازانیا پوشیده شده است مقداری از سس مارینارا و سس ریکوتا بریزید و روی آنها هم مقداری از پنیر موزارلا و ریحان تازه خرد شده قرار دهید.
ظرف لازانیا را به مدت نیم ساعت در فر قرار می دهیم تا لازانیا پخته شود و طعم سس و پنیر در هم ترکیب شوند.سپس شعله بالای فر را هم به مدت 5 دقیقه روشن میکنیم تا روی پنیر کمی طلایی شود. لازانیای آماده شده را از فر بیرون بیاورید و بعد از کمی خنک شدن برش دهید و سرو کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/375388/غذای-ملل--دستور-فوق-العاده-لازانیا-سبزیجات-با-سس-ریکوتا
بستن   چاپ