آریا بانو
طرز تهیه سوپ قارچ و آویشن؛ غذایی دلپذیر برای گیاه‌خواران
شنبه 18 مرداد 1399 - 22:30:42
آریا بانو - فوت و فن / این سوپ برای گیاه‌خوارها که بسیار به تغذیه خود حساس هستند، مناسب است. همه موادی که در این غذا استفاده شده‌اند گیاهی هستند و جایی برای نگرانی وجود ندارد.
تعداد: 2 نفر
زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
چی لازم داریم:
1/3 پیمانه قارچ خشک
دو پیمانه آب سبزیجات
سه قاشق غذاخوری کره
1٫5 قاشق غذاخوری پیازچه خرد شده
3 قاشق غذاخوری آرد
3 قاشق غذاخوری سس سویا
نصف پیمانه خامه کم‌چرب
یک قاشق آویشن تازه خرد شده
نمک و فلفل
چجوری درست کنیم:
آب سبزیجات را درون قابلمه روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد. در یک کاسه کوچک، آب جوشیده را روی قارچ‌ها بریزید و کنار بگذارید تا خیس بکشند. حدود 20 دقیقه کافی است.
قارچ‌ها را از کاسه خارج کنید و آب را در کاسه کنار بگذارید. قارچ‌های خیس خورده را خرد کنید.
در یک قابلمه کوچک، کره را آب کنید و پیازچه خرد شده را به مدت 5 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا نرم شوند.
آرد را به مخلوط کره و پیازچه اضافه کنید. آنها را دو دقیقه تفت دهید.
به تدریج 1٫5 پیمانه از آب سبزیجات را اضافه کنید و مدام روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیظ شوند.
قارچ‌های باقی مانده، سس سویا، خامه و آویشن را اضافه کنید. دوباره چند دقیقه دیگر هم بزنید تا کاملا غلیظ شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/374353/طرز-تهیه-سوپ-قارچ-و-آویشن؛-غذایی-دلپذیر-برای-گیاه‌خواران
بستن   چاپ