آریا بانو
شیرینی ها/ با طعم کافی میکس و موز رولت درست کنید
شنبه 18 مرداد 1399 - 10:49:41
آریا بانو - سوران / چی لازم دارم:
خامه 150گرم
وانیل 1/4 ق چ
تخم‌مرغ 4 عدد
پودر شکر 7 ق غ
پودر کافی میکس 3 ق غ
آرد گندم 7 ق غ
پودر ژله موز 2 ق غ
موز 4عدد
بیکینگ‌پودر 1 ق م
چه جوری درست میشه:
برای تهیه نان رولت با طعم کافی میکس:
چهار عدد تخم‌مرغ را با یک‌چهارم قاشق چای‌خوری وانیل و 5 قاشق غذاخوری پودر شکر (110 گرم) مخلوط کرده، با همزن برقی می‌زنیم تا غلیظ شده، حجم آن دو برابر شود
هفت قاشق غذاخوری آرد گندم (140 گرم)، 3 قاشق غذاخوری پودر کافی میکس (دو بسته معادل 36 گرم) و یک قاشق مرباخوری بیکینگ‌پودر را با هم مخلوط کرده، آن را با یک الک کم‌کم به تخم‌مرغ‌های زده‌شده اضافه می‌کنیم و با لیسک یا یک قاشق هم می‌زنیم.
دو قاشق غذاخوری شیر ولرم یا آب جوش را به مواد اضافه کرده، هم می‌زنیم تا مایه نان رولت با طعم کافی میکس آماده شود.
فر را از نیم ساعت قبل با شعله متوسط (200 درجه سانتی‌گراد) روشن کرده، یک کاغذ روغنی ته قالب تفلون به شکل مستطیل به ابعاد 30 در 40 سانتیمتر قرار داده، مواد را روی آن می‌ریزیم و در طبقه بالای فر برای مدت 10 دقیقه قرار می‌دهیم (تا زمانی که روی نان رولت چسبناک نباشد). سپس آن را از فر درآورده تا سرد شود. کمی پودر قند روی نان رولت پاشیده و یک پارچه تمییز روی آن می‌اندازیم تا نان در حین سرد شدن خشک نشود و بعد کاغذ را از کیک جدا می‌کنیم و نان رولت را همراه کاغذ و پارچه، لوله کرده، کنار می‌گذاریم.
یک و نیم عدد موز درشت را خرد کرده، در مخلوط‌کن می‌ریزیم. سه قاشق غذاخوری شیر یا آب به آن اضافه کرده، مخلوط می‌کنیم.
دو قاشق غذاخوری پودر ژله موز یا یک‌چهارم بسته پودر ژله موز را کم‌کم به نصف فنجان آب جوش اضافه کرده، هم می‌زنیم و می‌گذاریم تا سرد شود. سپس آن را کم‌کم به پوره موز اضافه کرده، هم می‌زنیم
صد و پنجاه گرم (5 قاشق غذاخوری) خامه پاستوریزه سفت را دو ساعت در فریزر می‌گذاریم؛ سپس آن را از فریزر درآورده و با دو قاشق غذاخوری پودر شکر (40 گرم) مخلوط می‌کنیم. آن را با همزن برقی با درجه تند هم می‌زنیم تا خامه فرم بگیرد.
مخلوط پوره موز و ژله را به خامه فرم گرفته اضافه کرده، هم می‌زنیم تا خامه با طعم موز آماده شود. آن را یک ساعت در یخچال گذاشته تا سرد شود.
رولت با طعم کافی میکس و موز
سه‌چهارم از خامه با طعم موز را روی نان رولت سرد شده می‌مالیم. سر و ته دو عدد موز را جدا کرده، آن را روی نان رولت می‌گذاریم و نان را لوله می‌کنیم. بقیه خامه را روی رولت می‌ریزیم و رولت را 2 الی 3 ساعت در یخچال می‌گذاریم تا سرد و سفت شود.
سر و ته رولت را جدا کرده، کنار می‌گذاریم و روی آن را با کمی پودر کافی میکس و چند برش از موز تزئین می‌کنیم. در نهایت رولت را برش می‌زنیم تا آماده پذیرایی شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/373869/شیرینی-ها--با-طعم-کافی-میکس-و-موز-رولت-درست-کنید
بستن   چاپ