آریا بانو
خشک کردن لیمو و میوه های خشک
سه شنبه 14 مرداد 1399 - 23:14:35
پرشین وی - خانه داری
آریا بانو - ما در این مطلب قصد داریم برای شما عزیزان نکات خشک کردن انواع میوه و لیمو ترش را به اشتراک بگذاریم در ادامه همراه ما باشید

خشک کردن میوه یکی از بهترین راهکارها برای تنقلات بچه ها است
می توانید انواع میوه ها را در منزل به راحتی خشک کنید و نوش جان کنید
با ما در این مطلب از پرشین وی همراه باشید تا برای شما طرز خشک کردن لیمو ترش ورقه ای و
همچنین دیگر میوه ها را برایتان به اشتراک خواهیم گذاشت
طرز خشک کردن لیمو ترش ورقه ای
ابتدا لیمو را شسته و کاملاٌ خشک می کنیم درون سینی استیل قرار داده و در مقابل نور خورشید می
گذاریم .
2 الی 3 ساعت اول مرتب زیر و رو می کنیم تا تمام لیمو خشک شود و سپس به مدت
3 الی 4 روز زیر تابش نور خورشید قرار می دهیم تا کاملاٌ خشک شود .
برای درست کردن میوه های خشک میوه ها را پس از شستن به صورت حلقه های بسیار نازک برش می
دهیم و در سینی استیل قرار داده ، اگر بخواهیم در زمستان تهیه کنیم روی شوفاژ قرار می دهیم و
اگر در تابستان، زیر تابش نور خورشید قرار می دهیم .
احتیاجی به زیر و رو کردن میوه ها نیست و به مدت 7 الی 8 ساعت میوه ها خشک می
شوند .

آریا بانو

طرز خشک کردن لیمو ترش ورقه ای
خشک کردم میوه با بخاری : برای این کار به یک سینی نچسب احتیاج داریم.
حلقه های میوه رو روش می چینیم و نمک می پاشیم.
بعد روی بخاری می ذاریم.
حرارت بخاری نباید زیاد باشه.
چون باعث قهوه ای شدن سیب ها می شه.
ینها رو هم گاهی زیر و رو می کنیم خشک کردن میوه با شوفاژ : برای این کار، از نایلون
کتاب استفاده کنید.
چون ضخیمه و در برابر حرارت شوفاژ، آب نمی شه.
میوه ها رو روی اون می چینیم و روش نمک می پاشیم.
حدود پنج شش ساعت زمان می بره.
در این مدت چند بار اونها رو زیر و رو می کنیم تا حرارت به هر دو طرف برسه
بیشتر بدانید از روش های خشک کردن میوه ها
2- خشک کردن کران زرد آلو
زرد آلود‌های خشک شده اسنک‌های دوست داشتنی هستند. حتما باید زمانی که
کاملا رسیده شده اند آن‌ها را خریداری کنید. اگر در زمان خرید صفت هستند آن‌ها
نزدیک پنجره در یک پاکت کاغذی قرار دهید تا کمی‌نرم شوند.
3- خشک کردن هلو
خشک کردن هلو‌ها بسیار ساده است اگر که ترجیح می‌دهید قبل از خردنشان خشک شان
کنید. سعی کنید از هلو‌های سفت استفاده نکنید چون ممکن است رسیده نباشند.
هلو‌های رسیده را اگر فشار دهید کمی ‌نرم هستند و دارای رنگ دلنشینی هستند.
دمای ایده آل برای خشک کردن هلو‌ها 65 درجه‌ی سانتی گراد برای 2 ساعت اول و 55 درجه سانتی گراد برای 8 تا 12 ساعت بعد است.

آریا بانو

طرز خشک کردن لیمو ترش ورقه ای
4- خشک کردن سیب
با توجه به محبوبیت و فراوانی سیب، این میوه بسیار برای خشک کردن مورد
استفاده قرار می‌گیرد. اما همه‌ی سیب‌ها بعد از خشک شدن نتیجه‌ی دلخواه
را به شما نمی‌دهند. باید بر حسب سلیقه‌ی خود با هوشمندی مناسب ترین سیب‌ها
را از میان مجموعه‌ی متنوعی که رو به رویتان قرار دارد انتخاب کنید.
به عنوان مثال، چیپس‌های خشک شده‌ی سیب گالا ممکن است خیلی شیرین باشند
و برای اسنک مناسب نباشند در حالی که سیب‌های مکون هم می‌توانند به عنوان اسنک
و هم برای مواد اولیه دیگر خوراکی‌ها استفاده شوند. سیب‌ها را می‌توانید در دمای 55 درجه سانتی گراد به مدت 8 تا 12 ساعت به خوبی خشک کنید.
iranvij.ir / veggie

http://www.banounews.ir/fa/News/371737/خشک-کردن-لیمو-و-میوه-های-خشک
بستن   چاپ