آریا بانو - اطلاعات / جوجه ترش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و پر طرفدار شمال کشور است که طعمی ترد و لذیذ دارد و تهیه آن را در خانه به شما پیشنهاد میکنیم.
چی لازم دارم:
پیاز بزرگ 1 عدد
مغز گردو 8 عدد
فیله مرغ 600 گرم
روغن مایع به اندازه کافی
رب انار 2 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به اندازه کافی
ماست پر چرب 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 1 قاشق غذاخوری
چطور بپزم:
فیله مرغ را به صورت مربعی خرد کنید.
پیاز را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید. سپس گردو را آسیاب کرده و به آن بیفزایید. ماست، زعفران،
روغن مایع، نمک و فلفل و رب انار را اضافه کنید و تکههای مرغ را در این ترکیب بریزید. در صورت تمایل میتوانید سبزیهای معطر هم به این ترکیب بیفزایید. مواد را با دست زیر و رو کنید تا کاملا با هم مخلوط شوند و تمام تکههای گوشت مرغ را پوشش دهند. روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید و آن را به مدت 4
ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ طعم دار شود. سپس تکههای مرغ را به سیخ بکشید و روی منقل
کباب کنید. اگر میخواهید
کباب را در تابه درست کنید از سیخ چوبی استفاده کنید و سیخها را ته یک تابه که از قبل آن را چرب کردهاید قرار داده، در تابه را بگذارید و روی شعله مناسب بپزید.
نکته:
در صورت تمایل میتوانید در مایه جوجه ترش، از آب نارنج یا قوام نارنج هم استفاده کنید تا جوجهها طعمی ترشتر بگیرند.
http://www.banounews.ir/fa/News/371665/غذای-اصلی--جوجه-ترش-شمالی-را-برای-ناهار-فردا-بپزید