آریا بانو
ترفندی جذاب برای طعم دار کردن غذا که باعث لاغری هم می شود
سه شنبه 14 مرداد 1399 - 20:19:17
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / غوره میوه نارس انگور است که دارای طعم ترشی می باشد. غوره برای افراد مبتلا به چربی خون بسیار مفید بوده و ضد عفونی کننده بدن نیز هست. همچنین اگر با سالاد میل شود ، برای لاغر کردن سودمند است. هرگز غوره را با معده خالی نخورید، چون روی معده اثر سوء می گذارد. همچنین خانم های باردار از خوردن زیاد غوره خودداری کنند ،‌ چون غوره ادرارآور است و ممکن است موجب سقط جنین شود.
* برگرفته از آشپزی با نارگل.

http://www.banounews.ir/fa/News/371341/ترفندی-جذاب-برای-طعم-دار-کردن-غذا-که-باعث-لاغری-هم-می-شود
بستن   چاپ