آریا بانو
طرز تهیه کتلت مرغ روسی
یکشنبه 12 مرداد 1399 - 11:40:14 AM
آریا بانو - ستاره / کتلت مرغ روسی یکی از خوشمزه‌ترین انواع کتلت گوشت سفید است که می‌تواند یک غذای جذاب برای کودکانی که عاشق فست فود‌ها هستند باشد. زمان تهیه این غذا یک ساعت و 45 دقیقه طول می‌کشد.
برای 4 نفر
مواد مورد نیاز
گوشت مرغ چرخ کرده 400 گرم
مغز نان باگت یک عدد
شیر نصف لیوان
سیر یک حبه
پیاز درشت یک عدد
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ یک عدد
فلفل، نمک، زردچوبه، پودر پاپریکا به مقدار لازم
تخم مرغ آب پز 2 عدد
پنیر پیتزا رنده شده 100 گرم
شوید تازه یا خشک یک قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی به میزان لازم به مقدار لازم
طرزتهیه
1. در ابتدا مغز نان باگت را به مدت یک ساعت داخل شیر بخیسانید. پس از این مدت نان را داخل آبکش بریزید تا شیر اضافه آن خارج شود. 
2. گوشت مرغ چرخ کرده، تخم مرغ، نان خیس خورده، پیاز رنده شده که آب آن را کاملا گرفته اید، سیر رنده شده و ادویه‌ها را داخل یک ظرف بریزید و با دست مخلوط کنید تا مایه یک دست شود. بهتر است از زردچوبه کمتر استفاده کنید تا رنگ کتلت تغییر نکند.
3. پس از آماده شدن مواد آن‌ها را به مدت نیم ساعت در داخل یخچال قرار دهید.
تهیه مواد میانی
2 عدد تخم مرغ آب پز را درشت رنده و به پنیر پیتزا اضافه کنید. اکنون شوید را به آن‌ها اضافه کنید و با قاشق مخلوط نمایید و کنار بگذارید.
1. پس از نیم ساعت که مواد داخل یخچال استراحت کرد. آن را از یخچال خارج کنید.
2. یک کاسه آب ولرم آماده کنید. چون گوشت مرغ چسبنده است بهتر است هر از گاهی دست خود را با آب ولرم مرطوب کنید.
3. آماده کردن این کتلت کمی شبیه کوفته است. ابتدا یک نارنگی کوچک از مواد بردارید و مانند مایه کوفته آن را در دست گلوله کنید. وسط گلوله را باز کنید و یک قاشق از مواد میانی را داخل آن بریزید و با پشت قاشق فشرده کنید
4. دست دیگر خود را با آب مرطوب کنید و کتلت را جمع کنید و مانند ابتدای کار آن را به شکل گلوله درآورید. 
5. اکنون به هر فرمی که دوست دارید کتلت را شکل دهید.
6. کتلت را به آرامی و دقت درون آرد سوخاری بغلتانید و آن را کنار بگذارید. 
7. سعی کنید همه کتلت‌ها را به همین نحو آماده کنید و سپس آن‌ها را سرخ کنید. دقت کنید که برای سرخ کردن این کتلت نیز باید شعله گاز ملایم باشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/369410/طرز-تهیه-کتلت-مرغ-روسی
بستن   چاپ