آریا بانو
غذای اصلی/ مخلوط پلو چینی
شنبه 11 مرداد 1399 - 17:08:28
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم مخلوط پلو چینی
برنج 2 پیمانه
روغن به مقدار لازم
فلفل دلمه ای 1 عدد
هویج 2 عدد
فلفل سبز (شیرین) 3 عدد
پیاز 1 عدد
سیر 2 حبه
پیازچه 2 عدد
گوشت مرغ (یا گوساله) 100 گرم
سس سویا به مقدار لازم
زعفران آب کرده (غلیظ و اختیاری) 2 قاشق غذا خوری
برگ بو (اختیاری) 2 عدد
زنجبیل (رنده شده و تازه) به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه مخلوط پلو چینی
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
ابتدا گوشت قرمز یا گوشت مرغ را با مقداری آب،نمک،برگ بو،فلفل و 1حبه سیر میپزیم تا آب آن تمام شود.سپس آن را از مواد اضافه جدا کرده و ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
2
برنج را حتما از 2 ساعت قبل در کمی آب و نمک خیس کنید .سپس در ظرفی مناسب به همراه مقداری آب،روغن و نمک آن را به مرحله آبکشی برسانید.
3
فلفل سبز و فلفل دلمه ای ، پیازچه و هویج را ریز خرد کنید ، درون قابلمه روغن بریزید و سیر و پیاز و زنجبیل رنده شده را درون آن کمی تفت دهید سپس تمام سبزی های خرد شده را اضافه کنید ، حرارت را ملایم کنید و بمدت 5 دقیقه سبزی ها را تفت دهید تا کمی نرم شوند اما له نشوند و کمی حالت زنده داشته باشند.
4
درون قابلمه برنج آبکش شده را با گوشت یا مرغ ، سبزی های تفت خورده ، نمک و فلفل خوب مخلوط کنید سپس سس سویا و چند قاشق آب و روغن و زعفران را نیز به برنج اضافه کنید و بگذارید برنج با حرارت ملایم دم بکشد.
سایر نکات مخلوط پلو چینی
1)این غذا در چین به صورت تقریبا نیمه خام طبخ میشود یعنی هم سبزیجات و هم برنج به صورت نیم پز مخلوط شده و بعد از کمی دم کشیدن سرو میشوند اما بهتر است در ایران مطابق سلیقه ایرانی طبخ شود.
2)سبزیجات در نوع اصلی این غذا به صورت دراز و رشته ای خرد شده و مصرف میشوند.
3)در صورت تمایل مقداری ذرت و نخود فرنگی پخته شده هم به غذا اضافه کنید

http://www.banounews.ir/fa/News/368784/غذای-اصلی--مخلوط-پلو-چینی
بستن   چاپ