آریا بانو
طرز تهیه مربای انجیر؛ طعمی که باید امتحان کنید
جمعه 10 مرداد 1399 - 15:53:09
آریا بانو - ایرنا / حالا که میوه انجیر به بازار آمده از خوردن آن غافل نشوید و انواع مختلف‌ش را حتما در رژیم غذایی‌تان داشته باشید. می‌توانید مربای آن را هم تهیه کنید تا مدت طولانی‌تری از این میوه جذاب استفاده کنید.
چی لازم داریم:
انجیر: 1 کیلوگرم شکر: 700 گرم آب: 1 لیوان وانیل و گلاب: در حد یک قاشق چای‌خوری چجوری درست کنیم:
1. ابتدا انجیرهای کوچک را انتخاب کنید و در یک قابلمه شکر و آب را بجوشانید و سپس انجیرها را اضافه کنید.
2. حدودا 20 دقیقه بگذارید انجیرها با حرارت کم بجوشد و وقتی نرم شدند وانیل و گلاب را اضافه کنید.
3. چند دقیقه دیگر اجازه دهید بجوشد و در صورت تمایل کمی زعفران دم‌کرده به آن اضافه کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/367971/طرز-تهیه-مربای-انجیر؛-طعمی-که-باید-امتحان-کنید
بستن   چاپ