آریا بانو
غذای ملل/ طرز تهیه مرغ کاری تایلندی
جمعه 10 مرداد 1399 - 14:35:54
آریا بانو - فوت و فن / غذاهای تایلندی تقریبا همیشه شیر نارگیل و نارگیل تازه را در خود دارند. این مرغ نیز با کاری و سبزیجات دیگر به همراه شیر نارگیل تهیه می‌شود.
تعداد: 4 نفر
زمان تهیه و پخت: 35 دقیقه
چی لازم داریم:
یک پیمانه شیر نارگیل
¼ پیمانه آب‌مرغ
دو قاشق غذاخوری خمیر سبز کاری
دو قاشق چایخوری نشاسته ذرت
دو قاشق چایخوری برگ لیموی خرد شده
روغن
یک عدد فلفل دلمه‌ای سبز
یک عدد پیاز متوسط
¾ پیمانه هویج رنده شده
3 حبه سیر رنده شده
340 گرم فیله مرغ
دو قاشق چایخوری روغن کانولا
دو پیمانه برنج باسماتی پخته شده
¼ پیمانه نارگیل رنده شده
چجوری درست کنیم:
برای تهیه سس، در یک کاسه متوسط، شیر نارگیل، آب مرغ، خمیر کاری، نشاسته ذرت و پوست لیمو را با یکدیگر مخلوط کنید و کنار بگذارید.
تابه بزرگ و عمیق را روی حرارت قرار دهید، کمی روغن بریزید سپس فلفل دلمه‌ای و پیاز را در آن تفت دهید. 3 دقیقه کافی است. هویج، سیر و برگ لیمو را اضافه کنید و دو دقیقه دیگر تفت دهید. سپس تابه را از روی حرارت بردارید.
مرغ‌های خرد شده را به همراه روغن درون تابه بریزید و روی حرارت ملایم 5 دقیقه تفت دهید تا رنگ مرغ‌ها عوض شود.
سس را اضافه کنید و خوب هم بزنید. سبزیجات را به تابه برگردانید و دوباره با سس چند دقیقه تفت دهید. آنها را دو دقیقه با حرارت متوسط تفت دهید و سپس شعله را خاموش کنید.
مواد را در ظرف بکشید و با نارگیل و گشنیز تازه سرو کنید.
ارزش غذایی
کالری: 344
چربی: 13 گرم
کلسترول: 81 میلی‌گرم
کربوهیدرات: 37 گرم
فیبر: 4 گرم
قند: 5 گرم
پروتئین: 21 گرم
سدیم: 445 میلی‌گرم
پتاسیم: 176 میلی‌گرم
کلسیم: 20 میلی‌گرم
آهن: 2 میلی‌گرم

http://www.banounews.ir/fa/News/367907/غذای-ملل--طرز-تهیه-مرغ-کاری-تایلندی
بستن   چاپ