آریا بانو - پاستا با کلم بروکلی گیاهی با کلم بروکلی درست می شود شما می توانید این پاستا را با ریحان هم درست کنید و به جای بادام زمینی از تخم آفتابگردان استفاده کنید. هنگام خوردن این پاستای سبز رنگ تصویری از تمام
زیبایی های طبیعت برای شما جلوه می کند.
به گزارش بانو نیوز ، مواد لازم پاستا با کلم بروکلی:
ماکارونی یا پاستا با طعم سبزیجات | 1 بسته |
کلم بروکلی کوچک خرد شده | 3 عدد |
بادام هندی (یا زمینی) بوداده (نمکی یا بدون نمک) | نصف فنجان |
پنیر پارمسان | 3 قاشق غذاخوری |
سیر پوست کنده و خرد شده | 1 عدد |
نمک | مقداری |
آبلیمو | به مقدار لازم |
روغن زیتون | 1 قاشق غذاخوری |
فلفل قرمز | به مقدار دلخواه |
طرز تهیه پاستا با کلم بروکلی:
در یک قابلمه بزرگ به مقدار لازم آب بریزید و بر روی اجاق گاز قرار دهید، چند قاشق نمک اضافه کنید. بعد از جوشیدن آب، پاستا را در آب بریزید. حدود 8 دقیقه زمان بدهید تا پاستا بجوشد و آبکش کنید.
سپس
روغن زیتون در یک ظرف بریزید و کلم بروکلی، سیر، پنیر پارمسان، آبلیمو و بادام را اضافه کنید با هم مخلوط کنید، نمک و فلفل قرمز را هم به آن اضافه کنید و تفت بدهید.
در پایان بعد از آماده شدن پاستا سس تهیه شده را به آن اضافه کنید و در ظرف مخصوص جهت سرو بریزید.
با دانه های فلفل قرمز و پنیر پارمسان روی پاستا را تزئین می کنیم.
طرز تهیه پاستای بروکلی:
طرز تهیه پاستای بروکلی
مواد لازم پاستای بروکلی :
پاستا | 300 گرم |
قارچ | 8 عدد |
کلم بروکلی خرد شده | یک پنجم پیمانه |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 3 حبه |
خامه | 3 قاشق غذاخوری |
سس گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
پودر پنیر پارمسان | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل قرمز | به مقدار لازم |
آویشن | به مقدار لازم |
روغن زیتون | به مقدار لازم |
طرز تهیه پاستای بروکلی :
نصف بیشتر یک قابلمه را پر از آب کنید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید. بعد از به جوش آمدن آب مقداری نمک و
روغن داخل قابلمه بریزید.
در فاصله به جوش آمدن آب تابه ای را روی حرارت قرار دهید و به آن یک قاشق غذاخوری
روغن اضافه کنید و
پیاز را داخل تابه تفت دهید.
بعد از تفت دادن پیازها قارچ های خرد شده را اضافه کنید و حرارت را کمی بالا ببرید تا قارچ ها تفت بخورند و آب نیندازند.
بعد از 4 دقیقه تفت دادن قارچ ها، کلم بروکلی را اضافه کنید و حرارت را پایین بیاورید و کمی کلم را تفت دهید و در حین تفت دادن کلم، سیر، نمک و فلفل قرمز را به بقیه مواد تفت داده شده اضافه کنید و کاملا هم بزنید.
پاستا را در آب جوش بریزید و بعد از 8 تا 10 دقیقه آن را با آب سرد آبکش کنید تا آب آن کشیده و خنک شود.
محتویات تابه ای که سبزیجات را داخل آن تفت دادید داخل ظرف دیگری بریزید و تابه را روی حرارت قرار دهید و یک قاشق
روغن داخل آن بریزید و سس گوجه فرنگی را به همراه آویشن در
روغن تفت دهید.
سپس سبزیجات تفت داده شده را داخل سس گوجه فرنگی بریزد و خامه را اضافه کنید. سس را مدام هم بزنید و اگر قوامش زیاد شد به آن مقدار کمی آب اضافه کنید.
سس آماده شده را با پاستای آبکش شده مخلوط کنید و در آخر پودر پنیر پارمیسان را به پاستاها اضافه و غذا را در ظرف مورد نظرتان سرو کنید.
سالاد ماکارونی با مرغ و کلم:
طرز تهیه سالاد ماکارونی با مرغ و کلم
انتهای متن/*