آریا بانو
راز خوشمزه شدن سوپ جو
پنجشنبه 26 تير 1399 - 04:27:56
آریا بانو - برای پخت سوپ ها باید بعضی نکات را رعایت کنید، که سوپ شما خوشمزه تر شود.
تکنیک های کدبانوهای قدیمی برای خوش طعم شدن سوپ و خورش
• یکی از رازهای خوشمزه شدن سوپ ها استفاده از عصاره های مرغ و گوشت در آن ها است. دقت کنید اول عصاره را اضافه کنید و بعد نمک آن را بچشید.
• در نیم ساعت آخر سوپ جو قرمز به آن آبلیمو اضافه کنید و اجازه بدهید کمی با هم بپزند.
• برای داشتن سوپ جو خوشمزه و جا افتاده باید جو حتماً خوب بپزد و لعاب بیندازد.
• بهتر است از مواد تازه استفاده کنید با این حال استفاده از برخی سبزیجات کنسروی یا یخ زده مانند نخود و ذرت مشکلی ندارد.
• سوپ سرد باید در ظرف سرد سرو شود.
• برای کاهش میزان چربی، سوپ را یک روز قبل تهیه کنید، چربی که روی سوپ می آید را با قاشق بردارید.
• سوپ و خورش که یک روز قبل تهیه می شود، طعم بهتری پیدا می کند.

آریا بانو

راز خوشمزه شدن سوپ جو
• در صورت شور شدن سوپ، یک عدد سیب زمینی پوست کنده در آن قرار دهید و بعد از 15 دقیقه پخت سوپ روی حرارت کم، آن را بردارید.
• برای غلیظ شدن سوپ یا خورش، مقداری از آن را در غذاساز بریزید و پوره کنید و به قابلمه اصلی برگردانید.
• یک و نیم قاشق چایخوری آرد را به یک فنجان آب سوپ اضافه و مخلوط کنید و به ظرف اصلی اضافه کنید و هم بزنید تا سوپ غلیظ شود.
• افزودن خامه هم می تواند باعث غلیظ شدن سوپ شود.
• سوپ جو را می توان با جوی معمولی هم پخت. اما باید بدانید برای پخت به مدت زمان بیشتری نیاز دارد و ممکن است در اثر غفلت ته بگیرد. ترجیحا از جوی پرک استفاده کنید که سریع تر آماده می شود و احتمال ته گرفتن آن هم کم است.
• لازم نیست پیاز و سیب را خرد کنید. آنها را به شکل درسته داخل قابلمه بیندازید و در مراحل آخر به طور کامل از قابلمه بیرون بیاورید. به این ترتیب هم به مرغ طعم داده اند و هم تکه های ریز آنها در ظرف باقی نمی ماند.

آریا بانو

طرز تهیه سوپ جو
طرز تهیه سوپ جو :
مواد لازم برای سوپ جو با عصاره مرغ :
جو پوست کنده 1 لیوان
هویج بزرگ 1 عدد
عصاره مرغ 1 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
پیاز 1 عدد
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
کرفس + جعفری به مقدار لازم

طرز تهیه سوپ با عصاره مرغ:
برای پخت سوپ جو، می توانید جو را چند ساعت خیس کنید. جو را بگذارید بپزد. وقتی نیم پز شد هویج را نگینی خرد کنید و به آن اضافه کنید.
پیاز را خرد کرده و سرخ کنید، به آن زردچوبه و رب اضافه کنید کمی که سرخ شد به سوپ تان اضافه کنید. عصاره مرغ و کرفس خرد شده را به سوپ خود اضافه کنید و نیم ساعت بگذارید سوپ تان جا بیفتد.
اگر بخواهید از مرغ استفاده کنید مرغ را با پیاز و نمک و فلفل و جو و هویج خرد کرده داخل قابلمه بپزید، و اجازه بدهید مغز پخت شوند و بعد سبزی یا کرفس و رب را به سوپ اضافه کنید و بگذارید با هم خوب بپزند. و جا بیفتد، و در آخر آبلیمو را به آن اضافه کنید و بگذارید کمی بپزند.
بیشتر بخوانید: تزیین سوپ جو با شیر
اگر می خواهید از جو پرک استفاده کنید مرغ و هویج و پیاز را بپزید و در آخر جو پرک و سبزی و ... را اضافه کنید. زیرا جو پرک زود له می شوند.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/356031/راز-خوشمزه-شدن-سوپ-جو
بستن   چاپ