آریا بانو
طرز تهیه قنبرپلو شیرازی؛ سنتی و آسان
چهارشنبه 25 تير 1399 - 19:08:32
آریا بانو - ایرنا / یکی از غذاهای محلی ایران قنبرپلو شیرازی است که با گوشت چرخ کرده و بسیار آسان تهیه می‌شود.
مواد لازم:
برنج: 4 فنجان
گوشت چرخ کرده: 1 کیلو
گردو: 100 گرم
کشمش: 200 گرم
رب انار: 2 قاشق غذاخوری
شیره انگور: 1 قاشق غذاخوری
پیاز: 1عدد
زردچوبه: یک قاشق چای خوری
آرد نخودچی: به میزان دلخواه
نمک: به میزان لازم
روغن: به میزان دلخواه
طرز تهیه و دستور پخت:
1. ابتدا برنج را بشویید و با آب و نمک به مدت 2 تا 3 ساعت خیس دهید.
2. گوشت را با کمی آرد نخود چی، نمک و زردچوبه مخلوط کنید و با دست ورز دهید تا منسجم شود و بعد آنها را به اندازه یک فندق بردارید و به شکل کوفته‌های ریزی در بیاید و در روغن سرخ کنید.
3. تابه دیگری را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید و پیاز خرد شده را به همراه گردو داخل آن تفت دهید.
4. در آخر کشمش را هم به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید.
5. برنج را آبکش کنید و داخل قابلمه مورد نظرتان بریزد و لابه لای آن کوفته‌ها را به همراه، پیاز وگردوی تفت داده شده قرار دهید.
6. کمی رب انار را با شیره انگور تفت دهید و روی برنج بریزید و برنج را روی حرارت ملایم قرار دهید تا دم بکشد.

http://www.banounews.ir/fa/News/355778/طرز-تهیه-قنبرپلو-شیرازی؛-سنتی-و-آسان
بستن   چاپ