آریا بانو
پیاز داغ چیپسی مجلسی
سه شنبه 24 تير 1399 - 08:15:27
آریا بانو - خراسان / مواد لازم
پیاز- به مقدار مورد نیاز
روغن کنجد - به میزان لازم و متناسب
آب جوش وشیر- طبق توضیحات
شکر- به مقدار کافی
نمک و زردچوبه - به میزان لازم
چطور
1-ابتدا پیاز را به روشی که مد نظر دارید خرد کنید. اما با توجه به سلیقه خود می توانید این کار را به نحو دیگری مانند خلالی انجام دهید.
2- درون تابه ای کمی آب بریزید. آب را به جوش آورید و سپس پیازها را به مدت 7 دقیقه درون آب به جوش آمده قرار دهید. همچنین می توانید شیر را جایگزین آب جوش کنید و پیازها را داخل شیر بریزید.3- سپس پیازها را به وسیله آبکش و با استفاده از آب سرد، آبکشی کنید و روی حوله کاغذی بگذارید تا تمام آب آن گرفته شود.4- در این مرحله پیازها را در روغن بریزید و وقتی که حس کردید مقداری رنگشان عوض شده کمی نمک یا مطابق با ذائقه خود کمی شکر به تابه اضافه کنید و بگذارید پیازها کاملا طلایی رنگ شود.
5- مقداری زردچوبه به هرچه طلایی تر شدن پیاز کمک می کند.6-زمانی که رنگ پیازها طلایی شد کار تمام است و می توانید آن را به سبد منتقل کنید تا
روغن های اضافی از آن خارج شود. در انتهای کار می توانید به صورت دلخواه از زعفران و رنگ زعفران استفاده کنید.7- برای ترد شدن پیاز داغ حتما باید قبل از سرخ کردن پیازها را در آب بجوشانید.
8-همچنین یکی دیگر از راه های ترد شدن پیاز داغ این است که پیازها را قبل از سرخ کردن در شیر بغلتانید.
9-باید پیازها را در روغن زیاد سرخ کنید تا به خوبی سرخ و ترد شوند.

http://www.banounews.ir/fa/News/354337/پیاز-داغ-چیپسی-مجلسی
بستن   چاپ