آریا بانو
طرز تهیه ترشی آلبالو؛ ترش و ملس
دوشنبه 23 تير 1399 - 22:56:52
آریا بانو - ایرنا / تا آلبالو تمام نشده دست به کار شوید و ترشی درست کنید.
مواد لازم:
آلبالوی تازه: 1 کیلو
شکر: 1 قاشق چای خوری
نمک: 1 قاشق غذاخوری
سرکه: به میزان لازم
طرز تهیه و دستور پخت:
1. آلبالوها را پاک کنید و خوب بشویید. بعد صبر کنید تا آلبالوها کاملا خشک شوند. سپس آن را در شیشه‌ای تمیز و خشک بریزید و داخل آن را پر از سرکه کنید تا روی آلبالوها را بگیرد.
2. نمک و شکر را هم اضافه کنید تا آلبالوها مزه ترش و تیزی نداشته باشد و به‌خاطر شکر کمی ملس و خوشمزه‌تر شود. در ظرف را ببندید و در جای خنک نگهداری کنید تا ترشی‌ها جا بیفتند.
فوت و فن‌ها:
- سعی کنید آلبالوهایتان را مرغوب و باکیفیت تهیه کنید تا ترشی یکدست و خوشمزه‌ای را در نهایت داشته باشید و استفاده از آلبالوهای سیاه شده را از فکرتان دور بریزید.
- نیاز به یک زمان 7 الی 10 روز است که ترشی‌ها جا بیفتد پس لطفا تحمل کنید تا کیفیت را میهمان سفره‌های خود کنید. بهتر است تمامی شاخه‌های آلبالو را جدا کنید و آنها را در داخل ترشی نیندازید.

http://www.banounews.ir/fa/News/354233/طرز-تهیه-ترشی-آلبالو؛-ترش-و-ملس
بستن   چاپ