آریا بانو - کتاب کاله/ به نظرتان چه چیزی میتواند از یک برش
کیک فندقی خوشمز برای چای عصرانه دلچسبتر باشد! اگر تابهحال این
کیک خوشمزه را درست نکردهاید؛ همین الان دست به کار شوید. در این دستور پخت قرار است زیر و بم آماده کردن یک
کیک فندقی بینظیر را یاد بگیریم.
مواد لازم برای تهیه
کیک فندقی
شکر سفید 330 گرم پودر قند 360 گرم
شکلات تلخ (خرد شده) 200 گرم
قهوه (دمکرده) به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
طرز تهیه
کیک فندقی خوشمزه
طرز تهیه مواد میانی کیک
مرحله اول
فر را روشن کرده و دمای آن را روی 175 درجه سانتیگراد قرار دهید. در فاصله گرم شدن فر، یک قالب
کیک با ارتفاع بیست سانتیمتر بردارید. سپس داخل قالب را با مقداری کره چرب کنید.
مرحله دوم
یک کاسه متوسط بردارید. فندق پودر شده، آرد و بکینگ پودر را درون آن بریزید و مخلوط کنید. تخم مرغها را هم در یک کاسه بشکنید. با کمک همزن دستی یا همزن برقی خوب تخم مرغها را بزنید. باید حجم تخم مرغها سه برابر شود.
مرحله سوم
روغن زیتون را به تخم مرغها اضافه کنید و مجددا مخلوط را هم بزنید. سپس قهوه دمکرده باقیمانده و مخلوط آرد، بیکینگ پودر و فندق پودر شده را به تخم مرغهای زده شده اضافه کنید.
مرحله چهارم
ماده
کیک را درون قالب چرب شده بریزید و به فر منتقل کنید. پس از 50 تا 60 دقیقه
کیک آماده میشود.
کیک فندقی را از فر خارج کنید و اجازه بدهید سرد شود.
مرحله پنجم
کیک را بهصورت افقی برش بزنید و به سه قسمت تقسیم کنید. حالا یک لایه از
کیک را در ظرف قرار دهید. سپس با کمک قلممو روی آن مخلوط کره و پودر قند آمادهشده را بمالید.
در این مرحله باید
شربت غلیظ شکر و قهوه دمکرده را روی
کیک بمالید.
مرحله ششم
حالا مخلوط
شکلات تلخ و کره آبشده را روی
کیک بمالید و لایه دوم
کیک را روی آن قرار دهید. این کار را برای تمام لایههای
کیک انجام دهید. درنهایت روی
کیک را با مخلوط
شکلات تلخ و کره تزیین کنید.
چند نکته
اگر میخواهید
کیک فندقیتان شیرینتر باشد؛ میتوانید شکر را با مواد اصلی
کیک ترکیب کنید.
بهجای شکر سفید میتوانید از شکر قهوهای هم استفاده کنید.
برای تهیه
کیک فندقی شکلاتی میتوانید از این رسپی هم کمک بگیرید
منبع: taste
http://www.banounews.ir/fa/News/354232/طرز-تهیه-کیک-فندقی-خوشمزه-به-سادهترین-روش