آریا بانو
میز اردور/ آموزش تهیه مربای لیمو
جمعه 20 تير 1399 - 09:31:40
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم مربا لیمو
آب1 لیوان
لیمو شیرین500 گرم
شکر500 گرم
عسل5 قاشق غذا خوری
آبلیمو1 قاشق غذا خوری
هل6 عدد
گلاب1 لیوان
طرز تهیه مربا لیمو
زمان تهیه 30دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
ابتدا لیمو شیرین را کاملا تمیز بشویید و بعد آن را به شکل دلخواه مربعی یا نگینی خرد کنید و هسته های آن را جدا کنید.
2
ظرفی را انتخاب کنید که در دار باشد و لیمو شیرین خرد شده را به همراه چند لیوان آب سرد و چند قاشق گلاب داخل آن ریخته و درب آن را ببندید و 1روز داخل یخچال قرار دهید تا تلخی آن از بین برود.
3
بعد از گذشت زمان مورد نظر لیمو شیرین ها را با آب سرد آبکشی کنید و به همراه 1لیوان آب و 1لیوان گلاب و هل روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیایند.
4
پس از اینکه 15 دقیقه لیموها جوشیدند شکر و عسل را اضافه کنید و مواد را به خوبی مخلوط کنید تا شکر در آن حل شود.
5
شعله را ملایم کنید تا مربا جا بیفتد و شیره آن غلیظ شود، در انتهای پخت آبلیمو را اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا به غلظت لازم برسید و بعد شعله را خاموش کرده و اجازه دهید مربا کاملا سرد شود و بعد داخل شیشه خشک و تمیز مورد نظر بریزید.
سایر نکات مربا لیمو
در صورت تمایل مقداری زعفران هم به مربا اضافه کنید تا خوشرنگ تر شود.
حتما کلاب را بچشید و اگر تلخ بود از آن استفاده نکنید.
در صورت تمایل به جای شکر هم از عسل استفاده کنید یا بالعکس.

http://www.banounews.ir/fa/News/350904/میز-اردور--آموزش-تهیه-مربای-لیمو
بستن   چاپ