آریا بانو
شیرینی ها/ کیک عربی بسبوسه پنیری فوق العاده است
چهارشنبه 18 تير 1399 - 13:45:49
آریا بانو - تابناک با تو / کیک ها انواع مختلفی دارند و هر کدام با روش های مختلفی پخته می شوند کیک بسبوسه از انواع کیک های پرطرفدار و محبوب است. روش پخت بسبوسه شبیه کیک شربتی و کیک باقلوا است.
چی لازم دارم:
تخم مرغ 2 عدد
روغن مایع 1/4 لیوان
آرد سمولینا 1/2 لیوان
آرد سفید 1/2 لیوان
شکر 3/4 لیوان
ماست 1 لیوان
پودر نارگیل 1 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
وانیل‏ به مقدار لازم
پنیر ماسکارپونه 250 گرم
شیر 2 قاشق غذا خوری
خامه‏ صبحانه به مقدار لازم
مواد لازم شربت :
آب 3/4 لیوان
شکر 3/4 لیوان
آب لیمو 2-3 قطره
گلاب ،هل زعفران به مقدار لازم
چطور بپزم:
1- طرز تهیه شربت:آب وشکر رو بگذارید باهم بجوشد وقتی غلیظ شد آبلیمو را به آن اضافه کنید،در پایان گلاب هل و زعفران رو اضافه کنید و بعد از دو سه قل از روی حرارت برداشته تا خنک شود.
2- طرز تهیه کیک:فر را با حرارت 190درجه روشن کنید.پنیر ماسکارپونه و شیر را با هم مخلوط کنید.لایه سلفون را روی میز پهن کنید و پنیر خامه ای را روی آن بریزید و به اندازه قالب پهن کنید و پنیر را به همرا ه سلفون روی سینی داخل یخچال بگذارید تا خودش رو بگیرد.
3- تخم مرغ، وانیل، بگینک پودر، روغن مایع ،ماست، شکر وپودر نارگیل رو باهم مخلوط کرده به مدت 3 دقیقه با هم زن میزنیم؛بعد آرد سفید و سمولینا رو اضافه میکنیم و هم می زنیم.
4- نصف مایع رو داخل پیرکس میریزیم و روی آن را صاف می کنیم.پنیر رو از داخل یخچال دربیارید و از سمتی که سلفون نداره روی مایع بسبوسه بذاریدو به آرومی سلفون رو از اون جدا کنید. یک لایه خامه روی مخلوط بسبوسه قرار میگیرد.
5- حالا نصف دیگر بسبوسه را روی مایع پنیر بریزید .روی آن را صاف کنید
6- با خامه صبحانه خطوطی به صورت چهار گوش روی بسبوسه بکشید.
7- قالب را در فر به مدت 45-55 بگذارید.وقتی روی بسبوسه طلایی شد آن را از فر خارج کنید.
8- بلافاصله شربت سرد رو روی بسبوسه داغ بریزید، ممکن است در همان ابتدا شربت روی بسبوسه بماند اما بعد از 2-3دقیقه به خرد کیک می رود.
9- در نهایت داخل هر چهار گوش رو با پودر پسته و گل تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/349752/شیرینی-ها--کیک-عربی-بسبوسه-پنیری-فوق-العاده-است
بستن   چاپ