آریا بانو
چلو مرغ مجلسی خوشمزه و لذیذ
دوشنبه 16 تير 1399 - 23:27:16
آریا بانو -

برای دیدن این کلیپ لطفا امکان استفاده از جاوا اسکریپت را در مرورگر خود فعال نمایید،و از مرورگر خود را بروزرسانی نمایید

آخرین خبر / مواد لازم
مرغ :4 تکه ران و سینه
هویج : 3 عدد
پیاز : 2 عدد متوسط
سیر : یک حبه
نمک به میزان لازم
برگ بو : 2 عدد
زعفران : 1/2 ق غ خ
روغن مایع به میزان
رب گوجه: 2 ق غ خ
طرزتهیه
اول مرغا رو پاک کرده و شسته و در قابلمه ای مناسب گذاشته و یک عدد پیاز نگینی شده و برگ بو و نمک و اب به مقدار کافی روش میریزیم و به مدت یک تا 1/5 ساعت میزاریم بپزه ( ابش زیاد چکیده نشه یک لیوان تهش باقی بمونه)
در این فاصله هویج را به دلخواه خرد که من حلقه ای خرد کردم و با اب گذاشتم جدا بپزه 💢حالا پیاز داغ رو اماده میکنیم💢
مقداری روغن در تابه ای مناسب میریزیم و یک عدد پیاز رو خلالی کرده تفت داده تا سرخ و طلایی بشه و بعد سیر خرد شده هم باهاش تفت میدیم رب و هویج پخته هم اضافه و تفت میدیم و کنار میزاریم
حالا مرغ که پخته شده رو سرخ و اب مرغ رو از صافی رد میکنیم و به پیاز داغ و سس مرغ اصافه و ده دقیقه میزاریم بجوشه و بعد مرغای سرخ شده هم بهش اضافه و یک ربع تا 20 دقیقه میزاریم جابیفته و بعد خاموش
نوش جان :
نظرتون رو دوست دارم بدونم‌ که شما چطور درست میکنید☺️
من مرغا رو خام‌ دوست ندارم باید حتما سرخ کنم و البته‌ خوشمزه تر هم میشه
منبع پیج ashpazi.rahan

http://www.banounews.ir/fa/News/348510/چلو-مرغ-مجلسی-خوشمزه-و-لذیذ
بستن   چاپ