آریا بانو
دلمه پیاز بادمجان و گوجه
دوشنبه 16 تير 1399 - 17:01:26
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم
2 پیمانه برنج
نصف پیمانه لپه
300 گرم گوشت چرخ کرده
3 عدد پیاز
سبزی دلمه (مرزه ترخون ریحان گشنیز پیازچه شوید)
3 ق غ رب گوجه
نمک فلفل زرد‌چوبه پودر سیر پودر پاپریکا پودر کاری به میزان نیاز
3 عدد بادمجان دلمه‌ای
6 عدد گوجه درشت گرد
6 عدد پیاز گرد بزرگ
مواد سس دلمه
روغن
3 ق غ رب گوجه
2 ق غ رب انار
ادویه‌های بالا
کمی آب
مراحل
خوب👩‍🍳اول برنج رو خیس میکنیم بعد لپه رو می‌شویم ومیزاریم بپزه بعد سبزی رو پاک کرده می‌شویم میزاریم آب اضافیش بره بعد خرد میکنیم داخل بادمجان و گوجه و پیاز رو خالی میکنیم و مواد داخلشون رو هم استفاده می کنیم
بعد پیاز رو ریز کردم داخل روغن سرخ میکنم داخل بادمجان رو ریز کردم یه تفت دادم و به پیاز اضافه کردم گوشت رو هم به پیاز اضافه میکنم و سرخ میکنم حالا داخل گوجه‌ها رو هم به مواد پیازی اضافه میکنم رب گوجه رو می‌ریزم و میزارم سرخ بشه حالا لپه پخته شده رو اضافه میکنم و میزارم همه مواد با هم با شعله ملایم سرخ بشن وبعد از روی شعله برمیدارم
برنج آبکش میکنم و به مواد بالا اضافه میکنم و داخل گوجه بادمجان و پیاز رو پر میکنم کف قابلمه میزارم
خوب میریم سراغ سس دلمه. داخل یه ظرف روغن میریزم بعد زرد‌چوبه یه کم که تفت خورد رب گوجه و تمام ادویه‌ها رو هم اضافه میکنم واجازه میدم که رب خوش رنگ بشه و دو قاشق رب انار رو با کمی اب مخلوط میکنم و به سس اضافه میکنم یه چند جوش که زد از روی حرارت بر میدارم و روی دلمه‌ها میریزم و درب قابلمه رو میزارم تا دلمه‌ها‌ پخته بشن نوش جان😄

http://www.banounews.ir/fa/News/348225/دلمه-پیاز-بادمجان-و-گوجه
بستن   چاپ