آریا بانو
آموزش تهیه پودینگ ذرت؛ میان وعده پر کالری
يکشنبه 15 تير 1399 - 14:26:02
آریا بانو - سرآشپز پاپیون / مواد لازم پودینگ ذرت
تخم مرغ5 عدد
کره (ذوب شده)65 گرم
شکر55 گرم
شیر1/2 فنجان
آرد ذرت4 قاشق غذا خوری
کنسرو ذرت3 قوطی
طرز تهیه پودینگ ذرت
زمان تهیه 15دقیقه
زمان پخت 60دقیقه
1
فر را روشن کرده و با دمای 210 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) گرم کنید.
2
ظرف پیرکس مخصوص فر را چرب کنید.
3
در یک کاسه بزرگ، تخم مرغها را بزنید. سپس کره نرم شده، شکر و شیر را اضافه کرده، مخلوط کنید.
4
حالا آرد ذرت و کنسرو ذرت را نیز اضافه کرده هم بزنید تا مخلوط شوند. بعد مخلوط به دست آمده را در ظرف مورد نظر ریخته و به مدت 1 ساعت در فر بگذارید تا پودینگ ذرت آماده شود.

http://www.banounews.ir/fa/News/346243/آموزش-تهیه-پودینگ-ذرت؛-میان-وعده-پر-کالری
بستن   چاپ