آریا بانو
طرز تهیه انواع آبگوشت قرمه
يکشنبه 15 تير 1399 - 04:13:24
آریا بانو - اگر به شهر همدان سفر کردید علاوه بر دیدنی های تاریخی و طبیعی شهر همدان پیشنهاد می کنیم که حتماً از غذاهای لذیذ آن نیز استفاده کنید و تجربه آن را از دست ندهید. یکی از این غذاهای خوشمزه و لذیذ که باید تجربه کنید آبگوشت قورمه همدان یا قورمه سبزی همدانی است. این غذا باب میل افرادی است که هم به آبگوشت علاقه دارند و هم به قورمه سبزی.
آبگوشت قرمه سبزی همدان
مواد لازم برای 6 نفر :
سبزی قورمه 250 گرم
گوشت گوسفند 500 گرم
لوبیا قرمز یا چیتی 1 لیوان
لیمو عمانی 4 عدد
پیاز 1 پیاز
تخم مرغ 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت قورمه سبزی همدانی :
برای پخت آبگوشت قرمه سبزی ابتدا پیاز را ریز خرد کنید و با روغن کمی تفت بدهید. سپس گوشت را به آن اضافه کنید و کمی سرخ کنید. بعد از آن سبزی را اضافه کنید و مقداری تفت بدهید در آخر لوبیاها را اضافه کنید و مقداری زردچوبه و فلفل بریزید نمک را در آخر اضافه کنید تا گوشت و لوبیا سریع تر بپزند.
روی آن را آب جوش بریزید و در قابلمه را بگذارید تا غذا به آرامی و کاملا بپزد. زمانی که لوبیا و گوشت ها نرم شدند سیب زمینی های پوست گرفته و خرد شده و پودر لیموعمانی و نمک را اضافه کنید. بعد از پختن مواد و بعد از جوش آخر تخم مرغ را جداگانه بکشنید و هم بزنید و با غذا مخلوط کنید و هم بزنید و زمانی که از گخته شدن تخم مرغ ها مطمئن شدید آن را خاموش کنید.
آبگوشت قرمه سبزی را می توانید داخل زودپز بپزید و پخت آن را سریع تر کنید. اگر داخل زودپز پختید پیاز، گوشت، لوبیا، سبزی، نمک و فلفل وزردچوبه را اضافه کنید و در آن ببندید و بعد از پخته شدن سیب زمینی و لیمو عمانی را اضافه کنید. زمانی که سیب زمینی ها پختند و خورش جا افتاد تخم مرغ ها را جدا بشکنید و به آن اضافه کنید و هم بزنید زمانی که تخم مرغ ها پختند آبگوشت قرمه سبزی شما آماده است.

آریا بانو

پخت آبگوشت قورمه سبزی
نکاتی برای آبگوشت قرمه سبزی :
• آبگوشت را با ماست ساده و پرچرب میل کنید.
• می توانید از لیمو عمانی کامل استفاده کنید اینگونه ترشی آن کمتر می شود و حتما باید آن را سوراخ کنید و در آب قرار بدهید.
• برای پخت آبگوشت قرمه سبزی می توانید از لوبیا قرمز و لوبیا چیتی استفاده کنید.
• برای پخت آبگوشت قرمه سبزی از گوشت پرچرب استفاده کنید.
سبزی این آبگوشت همان سبزی قرمه سبزی است.
آبگوشت قرمه با لپه

آریا بانو

طرز تهیه آبگوشت قورمه
مواد لازم آبگوشت قرمه :
سبزی قرمه 200 گرم
لپه‎ 100 گرم
گوشت 1 کیلو
پیاز 1 عدد
لیموعمانی 3 عدد
زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم
زردچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه آبگوشت قرمه :
کمی از دنبه گوسفند یا کره را در قابلمه آب کنید و پیازها را 4 قسمت کنید و در آن تفت بدهید در حدی که نیمه سرخ شوند.
گوشت را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا تغییر رنگ دهد و سپس لپه را بشویید و به مواد اضافه کنید و مقداری تفت بدهید.
پس از آن 6 پیمانه آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما بپزد.
پس از پخته شدن گوشت و لپه لیمو عمانی و نمک و فلفل و سبری قرمه خرد شده را به آبگوشت اضافه کنید و اجازه بدهید غذا کاملا جا بیفتد.
نکاتی برای آبگوشت قرمه
• می توانید در این غذا از سیب زمینی هم استفاده کنید به این ترتیب که آن را شسته و خرد کنید و با اضافه کردن سبزی به غذا بیفزایید.
• این غذا رب گوجه فرنگی ندارد و به دلیل وجود سبزی و زردچوبه رنگ به خصوصی دارد. اگر دوست دارید به آن زعفران یا رب اضافه کنید فقط دقت کنید رب را در آخر و به صورت سرخ شده در غذا بریزید.
• این غذا معولا گوشت کوبیده ندارد و مواد آن به همراه آب آن خورده می شود اما می توانید آن را شبیه آبگوشت ساده سرو کنید.
• به جای لیمو عمانی می توانید از گرد لیمو یا گرد غوره و همچنین آبلیمو استفاده کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/345850/طرز-تهیه-انواع-آبگوشت-قرمه
بستن   چاپ