آریا بانو
آموزش تهیه بادمجان شکم‌ پر گیلان
شنبه 14 تير 1399 - 20:59:07
آریا بانو - کوکپد / مواد لازم برای 4 الی 5 نفر
بادمجان 4 یا 5 عدد
گردو 1 پیمانه یا کمتر
2 عدد گوجه
2 حبه سیر
1 عدد پیاز
1 ق غ رب آلوچه
1 ق غ چوقاق و جعفری از هر کدام
نمک. فلفل. زردچوبه مقدار لازم
مراحل
ابتدا دم بادمجان چیده. سرش را نگه میداریم و بادمجان را پوست کنده. از بالا یک بنده انگشت فاصله از پایین یک بنده انگشت فاصله مابین این دو را عمودی قاچ میزنیم از چهارطرف. یا کامل تا آخر ببرید.و در آب نمک چند دقیقه میگذاریم حدود یک ربع تا نیم ساعت. پیاز، سیر، گوجه را رنده ریز کرده سپس گردو، سبزی، رب آلوچه ترش، نمک فلفل زردچوبه را اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم.
بادمجان‌ها را آبکشی کرده و میگذاریم آبش بره سپس در تابه گذاشته و سرخ میکنیم. خیلی زیاد در حد سرخ و طلایی شدن روش کافیه چون دوباره میپزیم و سرخ میکنیم. سپس از موادی که آماده کردیم دو قاشق یا بیشتر تا جایی که مواد جا بشه میریزیم. و درب تابه‌رو میگذاریم روی شعله پخش کن حرارت ملایم حدود نیم ساعت تا بپزه سپس درب تابه را باز کرده و سرخ‌شون میکنیم خیلی با احتیاط جا به‌جا کنید که خراب نشن.
بجای چوقاق میتونید از سبزی‌های معطر نعنا و جعفری و... استفاده کنید. همین مواد گردویی‌رو میتونید با گوجه هم درست کرد. سر بادمجونای من خوب نبودن بریدم. و لینکه زیادی گذاشتم پخت و بادمجونام باریک بود خیلی له شد خوشگل نشدن😅

http://www.banounews.ir/fa/News/345514/آموزش-تهیه-بادمجان-شکم‌-پر-گیلان
بستن   چاپ