آریا بانو
میز اردور/ پودینگ موز دسری برای همه لحظات زندگی
شنبه 14 تير 1399 - 15:26:56
آریا بانو - اطلاعات / چی لازم دارم:
شکر یک پنجم پیمانه
کره ‏150 گرم
شیر ‏1 پیمانه‏
پنیر خامه‌ای ‏200 گرم
بیسکوییت پتی‌بور 2 بسته
زرده تخم مرغ ‏1 عدد
خامه قنادی ‏150 گرم
نشاسته ذرت ‏1 قاشق غذاخوری
وانیل نصف قاشق غذاخوری
چه جوری درست میشه:
شیر را با زرده‌ تخم مرغ، نشاسته ذرت، وانیل و شکر در قابلمه مخلوط کنید تا نشاسته و شکر کاملاً در شیر حل شوند. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید‎.‎‏
مخلوط را مدام هم بزنید تا غلیظ شود‎.‎‏ سپس کره و وانیل را اضافه کنید و روی مایه را بپوشانید و کنار بگذارید تا خنک شود. خامه‌ قنادی را که 3 تا 4 ساعت قبل از فریزر خارج کرده‌اید با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا پنیر خامه‌ای را اضافه و کمی مخلوط کنید. ترکیب خامه را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید‎.‎‏ بعد از این که مایه‌ پودینگ کاملاً خنک شد، خامه را به آن اضافه کرده و هم بزنید‎.‎‏
بیسکویت‌ها را در شیر فرو ببرید و کف ظرف بچینید. سپس یک لایه موز ورقه شده و یک لایه از مایه پودینگ بریزید. این کار را لایه لایه تکرار کنید و ظرف را به مدت یک شب در یخچال قرار دهید و بعد سرو کنید.‎

http://www.banounews.ir/fa/News/345121/میز-اردور--پودینگ-موز-دسری-برای-همه-لحظات-زندگی
بستن   چاپ