آریا بانو
طرز تهیه سالاد شیرازی
پنجشنبه 12 تیر 1399 - 8:38:46 AM
آریا بانو -

آریا بانو

طرز تهیه سالاد شیرازی
سالاد شیرازی یکی از سالادهای خوشمزه ی ایرانی است که با توجه به ذائقه ی افراد می توانند چاشنی آن را تغییر بدهند. بهتر است سالاد شیرازی را با چاشنی های متفاوت تهیه کنید و از طعم و مزه ی متفاوت آن ها لذت ببرید.
مواد لازم برای سالاد شیرازی :
خیار 2 عدد
گوجه 3 عدد
پیاز 1 عدد کوچک
نعنا خشک به مقدار لازم
آبلیمو به مقدار لازم

طرز تهیه سالاد شیرازی :
برای تهیه ی سالاد شیرازی، ابتدا سر گوجه ها را جدا کنید و آن ها را به صورت مکعبی خرد کنید برای تهیه ی سالاد شیرینی از گوجه های سفت و قرمز استفاده کنید. اگر گوجه ها شل باشند در حین خرد کردن آب می اندازند و سالاد ظاهر زشتی به خود می گیرد.
بعد از خرد کردن گوجه ها، به سراغ خیارها بروید ابتدا خیارها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید اندازه ی مکعب خیار و گوجه ها درشت نباشند.
بعد از خرد کردن خیار و گوجه پیاز را پوست بگیرید و به صورت نگینی ریز خرد کنید. بعد از خرد کردن نمک و نعناخشک و آبلیمو را به آن اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید که گوجه ها له نشوند و بعد آن را بچشید تا نمک و ترشی آن باب میلتان شود در کل سالاد شیرازی اگر خوش نمک تر باشد خوشمزه تر می شود.
و آن را همراه انواع پلوها میل کنید.

آریا بانو

نکاتی برای تهیه ی سالاد شیرازی
نکاتی برای تهیه ی سالاد شیرازی :
• برای تهیه ی سالاد شیرازی، می توانید از آبغوره یا سرکه به جای آبلیمو استفاده کنید.
• می توانید در سالاد شیرازی نعنای تازه خرد شده را جایگزین نعنا خشک کنید.
• برخی افراد در سالاد شیرازی میزان گوجه یا خیار را بیشتر دوست دارند می توانید اندازه های آن را تغییر بدهید.
• بعضی افراد نعنا خشک و نعنای تازه را حذف می کنند از سرکه و نمک برای چاشنی آن استفاده می کنند.
• بعضی از افراد سالاد شیرازی را با سس مایونز میل می کنند.

آریا بانو

طرز تهیه ی سالاد شیرازی با سس مایونز
طرز تهیه ی سالاد شیرازی با سس مایونز :
برای تهیه ی سالاد شیرازی با سس مایونز به این صورت عمل کنید که خیار و گوجه ها را خرد کنید و سس آن را به صورت جدا آماده کنید 2 قاشق سس را داخل کاسه ای بریزید و هم بزنید مقداری نمک و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و هم بزنید می توانید در صورت تمایل مقدار خیلی کم شکر اضافه کنید و خوب مخلوط کنید و به خیار و گوجه های خرد شده اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید این سالاد را هم با انواع پلو میل کنید.
گردآوری: بخش آشپزی بیتوته

http://www.banounews.ir/fa/News/343875/طرز-تهیه-سالاد-شیرازی
بستن   چاپ