آریا بانو
غذای اصلی/ خورشت فسنجان با طعم فندق
چهارشنبه 11 تير 1399 - 15:51:09
آریا بانو - شور و شیرین / اولین مزیتی که می توانید از فندق دریافت کنید این است که به سلامت سیستم قلبی عروقی و حفظ آن کمک خواهد کرد، زیرا حاوی اسیدهای الیئین است که نوعی از چربی های اشباع نشده هستند. اسید اولئیک می تواند به کاهش کلسترول LDL یا کلسترول بد کمک کند، همچنین توانایی حفظ و حتی افزایش میزان کلسترول HDL یا کلسترول خوب در بدن را نیز دارد. علاوه بر این، فندق حاوی مقدار بسار زیادی از منیزیم، یک نوع از مواد معدنی است که برای تنظیم میزان کلسیم در بدن شما بسیار مفید است و در نتیجه، از داشتن کلسیم بیش از حد در بدن جلوگیری می کند. کلسیم در واقع برای بدن شما بسیار لازم و ضروری است، اما مقدار بیش از حد آ در بدن، باعث ضربان نامنظم قلب خواهد شد.وجود مقدار کافی کلسیم در بدن، قلب را آرام تر می کند.
چی لازم دارم:
ران و سینه‌ی مرغ خرد‌کرده................750 گرم
پیاز ................ 1 عدد متوسط
نمک ...............1-2 قاشق چایخوری
زردچوبه .............یک‌دوم قاشق چایخوری
فندق آسیاب‌کرده 200............... گرم
رب انار ترش.......... 1-2 قاشق سوپخوری
رب گوجه‌فرنگی ...........1 قاشق سوپخوری
آرد.............. 1 قاشق سوپخوری
بادمجان قلمی ............. 3 - 4 عدد متوسط
روغن مخصوص سرخ‌کردن............ به میزان لازم
گلپر.................... یک‌دوم قاشق چایخوری
چطور بپزم:
مرغ، پیاز، نمک و زردچوبه را در قابلمه‌ی مناسبی بریزید و با مقدار کافی آب، بپزید. آن‌گاه مرغ را از قابلمه درآورید و آبش را صاف کنید. سپس فندق را در آب مرغ بریزید و به مدت تقریبی یک ساعت، روی حرارت ملایم اجاق بپزید. حالا رب انار، رب گوجه‌فرنگی و آرد را با هم مخلوط کنید و آن را همراه با مرغ پخته، به خورش بیفزائید. اکنون پوست بادمجان‌ها را بگیرید و در روغن سرخ کنید و درون خورش بریزید. گلپر را بیفزائید و 15 دقیقه‌ی دیگر خورش را روی اجاق نگه دارید تا بپزد و جا بیفتد. اینک فندق قاتق را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی بکشید و با برنج میل کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/343424/غذای-اصلی--خورشت-فسنجان-با-طعم-فندق
بستن   چاپ