آریا بانو
میز اردور/ سالاد آووکادو و کینوا
سه شنبه 10 تير 1399 - 14:00:29
آریا بانو - آشپزی به سبک شغان/ مواد لازم
170 گرم کینوا 1 پیمانه
480 میلی لیتر آب 2 پیمانه
2 عدد آووکادوی متوسط
200 گرم گوجه گیلاسی
2 عدد خیار متوسط
¼ دسته برگ نعنا
3 قاشق غذاخوری آب لیموی تازه
3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 قاشق غذاخوری نمک
طرز تهیه
کینوا را زیر آب سرد بشویید. تا زمانی که آب آن شفاف شود. کینواهای شسته شده را در یک تابه ی متوسط بریزید. آب و ½ قاشق چایخوری نمک به آن اضافه کنید. روی حرارت بالا بگذارید تا به جوش بیاید. وقتی به جوش آمد، حرارت را کم کنید، در تابه را بگذارید و اجازه دهید به مدت 15 دقیقه پخته و کینواها نرم شوند. سپس از روی حرارت بردارید، درب آن را بگذارید و اجازه دهید 5 دقیقه به همان حالت بماند. سپس با یک چنگال کینواها را کمی از هم جدا کنید و اجازه دهید خنک شود.
برگهای نعنا را ریز خرد کنید. گوجه های گیلاسی را از وسط نصف کنید، آووکادوها را به ضخامت متوسط برش دهید و خیار ها را هم خرد کنید.
اکنون سس سالاد را درست کنید:
در یک کاسه ی کوچک روغن زیتون، آب لیمو و نمک را مخلوط کنید.
در کاسه ی بزرگی کینوا و سبزیجات خرد شده را مخلوط کنید. سس را روی سالاد ریخته و باهم مخلوط کنید و نوش جان کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/342531/میز-اردور--سالاد-آووکادو-و-کینوا
بستن   چاپ