آریا بانو
پاناکوتای وانیلی و شاتوت؛ یک مدل فرنی ایتالیایی
سه شنبه 10 تير 1399 - 14:00:25
آریا بانو - آخرین خبر / پاناکوتای وانیلی و شاتوت همون فرنی خودمونه با یکم تغییرات. اصلا ایتالیایی ها از رو دست ما تقلب کردن
مواد لازم :
شیر 2 لیوان
خامه یا بستنی وانیلی 1/2 لیوان
شکر 3/4 لیوان
پودر ژلاتین 2 قاشق غذاخوری
آرد نشاسته ذرت 1/4 پیمانه
وانیل 1/2 قاشق چایخوری •شاتوت به میزان لازم
طرز تهیه:
کافیه مدل فرنی شیر و آرد و شکر و وانیل رو دریت کنین بعد بهش ژلاتین حل شده تو کمی آب رو اضافه کنین و تند هم بزنین تا یکدست بشه. وقتی سرد شد خامه رو اضافه میکنیم. و میریزیم توی ظرف.
1ساعت میزاریم تو یخچال ک خودشو بگیره بعد روش شاتوت میکس شده میریزم.
نوش جونتون😋
منبع صفحه 365daysfoods

http://www.banounews.ir/fa/News/342527/پاناکوتای-وانیلی-و-شاتوت؛-یک-مدل-فرنی-ایتالیایی
بستن   چاپ