آریا بانو
طرز تهیه کیک لیمو و خشخاش
دوشنبه 9 تير 1399 - 20:23:59
آریا بانو - آشپزی به سبک شغان/ کیک لیمو و دانه ی خشخاش با رویه ی پنیر خامه ای عالی است. این کیک دارای دو لایه کیک مرطوب و غنی از دانه ی
مواد لازم
برای کیک:
315 گرم آرد 2 و ½ پیمانه
1 و ½ قاشق چایخوری بیکینگ پودر
¼ قاشق چایخوری نمک
300 گرم شکر 1و ½ پیمانه
35 گرم تخم خشخاش 4 قاشق غذاخوری
4 عدد تخم مرغ
170 گرم کره نرم شده ¾ پیمانه
60 گرم روغن گیاهی ¼ پیمانه
320 میلی لیتر باترمیلک 1 و 1/3 پیمانه
رنده ی پوست دو عدد لیمو
2 قاشق غذاخوری آب لیمو
1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
برای رویه ی کیک:
240 میلی لیتر خامه ی پرچرب خنک 1 پیمانه
450 میلی لیتر پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده 2 پیمانه
190 گرم پودر قند 1 و ½ پیمانه
1 قاشق چایخوری عصاره ی وانیل
برای تزیین:
رنده ی پوست لیمو
دانه ی خشخاش
طرز تهیه
فر را از قبل در دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. دو عدد قالب کیک دایره ای 20 سانتی را با کره چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. کاغذ روغنی را هم چرب کرده و قالب ها را کنار بگذارید.
آرد و بیکینگ پودر را درون یک کاسه بزرگ بریزید. نمک و تخم خشخاش را اضافه کرده و هم بزنید. کنار بگذارید.
در یک کاسه بزرگ کره و شکر را مخلوط کنید، هم بزنید تا سفید و خامه ای شود. روغن را اضافه و مخلوط کنید تا یکدست شود. عصاره وانیل، آب لیمو و رنده ی پوست لیمو را اضافه کنید، هم بزنید تا ترکیب شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ تا زمانی که کاملا مخلوط شود هم بزنید.
⅓ مخلوط آرد را به مخلوط کره اضافه کنید. با سرعت کم هم بزنید، فقط تا زمانی که ترکیب شود. ½ از باترمیلک را اضافه کرده تا زمانی که مخلوط شود
خمیر کیک را به طور مساوی بین قالب های آماده تقسیم کنید. 35-40 دقیقه بپزید، تا زمانی که وقتی یک خلال دندان در مرکز کیک فرو میکنید تمیز از آن خارج شود. بگذارید 10 دقیقه در قالب ها خنک شوند، سپس از قالب ها جدا کنید و بگذارید کاملاً خنک شوند.
حالا مواد رویه ی کیک را درست کنید:
در یک کاسه بزرگ، پنیر خامه ای را با پودر قند و عصاره وانیل بزنید. آنقدر هم بزنید تا مواد صاف و خامه ای شوند و به مرحله ی استیف پیکس برسند. ⅓
سرهم کردن کیک:
قسمت بالای کیک ها را برش دهید، یک لایه کیک را به طوری که طرف صاف آن در پایین قرار داشته باشد روی ظرف سرو یا گردون کیک قرار دهید. لایه ای از پنیر خامه ای را روی کیک پخش کنید و لایه ی دوم کیک را به صورتی که قسمت صاف آن رو به بالا باشد، روی لایه ی پنیری قرار دهید. مواد پنیری را به طور یکنواخت در بالا و پهلوهای کیک پخش کنید. کیک را حداقل دو ساعت در یخچال قرار دهید.
با دانه ی خشخاش و رنده ی پوست لیمو تزیین کنید.

http://www.banounews.ir/fa/News/342127/طرز-تهیه-کیک-لیمو-و-خشخاش
بستن   چاپ