آریا بانو - فارس / مریم مظاهریون متخصص
تغذیه درباره ارتباط
چاقی و ابتلا به کرونا اظهار داشت: متاسفانه سیستم ایمنی بدن یک شبه ضعیف یا قوی نمیشود و مواد غذایی که به بدن ما میرسند باید در یک تناسب و تعادل درستی قرار بگیرند، وقتی مواد غذایی درست مصرف نمیشود و خودآگاه میزان دریافت چربی و مواد غذایی قندی و شور افزایش پیدا میکند به مرور زمان افراد دچار
چاقی میشوند و
چاقی نیز باعث ایجاد التهاب در بدن شده و باعث میشود سیستم ایمنی به مرور زمان ضعیف شود.
وی افزود: وقتی تعداد سلولهای چربی افزایش پیدا میکند تعادل بین مواد التهابی و پیش التهابی بدن بهم میخورد در نتیجه سیستم ایمنی ضعیف شده و صرف غذاهای چرب و شور باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن میشود.
این متخصص
تغذیه عنوان کرد: فرد چاق،
ورزش و تحرک صحیح ندارد، شیوه زندگی مناسبی ندارد و از رژیم غذایی مناسبی برخوردار نیست و
ساعت خواب مناسب ندارد و این موضوعات باعث میشود به مرور زمان، فرد فشار زیادی را تحمل کند و مستعدتر برای ابتلا به کرونا باشد، افرادی که بالای 60 سال هستند بیشترین دلیل بستری شدن آنها بیماری زمینهای بوده و در افراد جوانتر
چاقی میتواند باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شود.
وی گفت: آیا برای مقابله با کرونا باید رژیم غذایی خاصی را داشته باشیم گفت: باید یک شیوه زندگی
سالم داشته باشیم، در واقع تمام منابع علمی هرساله یک الگوی غذایی ارائه میدهند و اگر افراد الگوی غذایی
سالم داشته باشند میتوان در مقابل بسیاری از بیماریها مقاومت کرد.