آریا بانو -
مزه / 📝 مواد لازم:
350 گرم آلبالو
2 پ. برنج
1/2 سینه مرغ
1/2 پ. زعفران دمگرفته
1/2 پ. شکر
50 گرم کره
4 حلقه آناناس
1/2+1/2 پ. آب
2 ق.غ. روغن
📜 طرز تهیه:
آلبالوها را هستهگیری کنید و با شکر و آب بجوشانید تا غلیظ شود.
در صورت استفاده از آلبالو فرنگی 1/2 پیمانه شکر و در صورت استفاده از آلبالوی معمولی 1 پیمانه شکر استفاده کنید. (آلبالوی معمولی ترشتر است)
برنج را آبکش کنید.
سینه مرغ را پخته و ریشریش کنید و در کره تفت دهید و به زعفران آغشته کنید.
کف قابلمه مورد نظر را با تهدیگ مناسب بچینید (ما از آناناس استفاده کردیم). سپس یک لایه
برنج آبکششده، روی آن سینه مرغ، آلبالو و بقیه
برنج را بریزید.
شهد آلبالو نباید زیاد باشد چون باعث میشود تهدیگ بسوزد.
با 1/2 پیمانه آب، دم بگیرید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
http://www.banounews.ir/fa/News/341439/آلبالو-پلو-را-به-آسانی-و-خوشمزگی-درست-کنید