آریا بانو
غذای اصلی/ کالباس خانگی را چطور خوشمزه تر بپزم؟
دوشنبه 9 تير 1399 - 09:41:51
آریا بانو - خراسان / چی لازم دارم:
گوشت قرمز – یک کیلوگرم
سیر - 3 حبه
زرده تخم مرغ - 3 عدد
آرد ذرت - 3 قاشق غذا خوری
فلفل سیاه – نصف قاشق مربا خوری
نمک - 1 قاشق مربا خوری
دارچین - یک سوم قاشق مربا خوری
زنجبیل - یک پنجم قاشق مربا خوری
هل – نصف قاشق مربا خوری
میخک - کمی
جوز هندی - کمی
(به جای میخک و جوزهندی می توان از نصف قاشق مربا خوری آویشن استفاده کرد .)
روغن مایع - 2 قاشق غذا خوری
چطور بپزم:
1- گوشت را همراه سیر ، 3 بار چرخ می کنیم .
2- آرد را در یک بشقاب الک و تمام ادویه ها را به آن اضافه می کنیم و آن را خوب مخلوط و دوباره الک می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم .
3- تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و با دست خوب ورز می دهیم .
4- روغن مایع را اضافه کرده و آن‌قدر ماساژ می دهیم تا مانند خمیر شود .
5- فویل آلومینیم را روی کابینت پهن می‌کنیم ومواد کالباس را روی آن می گذاریم و دو سر فویل را مانند شکلات خوب می پیچیم و به مدت 45 دقیقه آن را بخار پز می کنیم .(ضخامت رول زیاد نباشد)
6- رول کالباس را داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد شود و بعد آن را به اندازه دلخواه برش می زنیم .

http://www.banounews.ir/fa/News/341424/غذای-اصلی--کالباس-خانگی-را-چطور-خوشمزه-تر-بپزم؟
بستن   چاپ